B. D. K.
2023.09.26 11:44 Frissítve: 2023.09.26 11:59

Férfi kézi: a poklok poklát élte meg a feleség, mégis szabadon engedték a Szeged egykori játékosát

Mint beszámoltunk róla, családon belüli erőszak miatt pénteken a bosznia-hercegovinai Ljubuskiban őrizetbe vették a Pick-Szeged korábbi kézilabdázóját, a horvát Denis Bunticot, akinél a letartóztatás során lőfegyvereket, robbanószereket és töltényt is találtak a rendőrök. A 24.hu most arról számolt be, hogy a 40 éves sportolót szabadon engedték és csupán távolságtartó végzést hoztak ellene. A feleségét, Klara Bunticot sokkolta a hír, és megdöbbentő részletek árult el.

Denis Buntic a 2016–2017-es idényben játszott a Szegedben (Fotó: Koncz György, archív)

 

Klara Buntic először a Dnevnik Nova TV-nek nyilatkozott a történekről, később pedig a 24sata portálnak bővebben is mesélt a bántalmazásokról.

„Évek óta szenvedek tőle, de még soha nem volt ilyen mértékű a bántalmazás – árulta el a múlt pénteki esetről. – Zúzódások voltak a szemem alatt, ha nem sikerült volna megszöknöm, lehet, végez velem. Részeg volt, amikor tudtam, szaladtam a házból.”

„Lehunytam a szemem, ahogy megütött. Nem tudtam megvédeni magam. Mindenemet verte, a fejem, a hátam” – idézte a nőt a 24.hu. Klara hozzátette, hogy a bántalmazás a kilenc hónapos gyermekük előtt történt, illetve azt is elmondta, hogy Denis Buntic gyakran ivott és drogozott. A letartóztatás során lőfegyvereket, robbanószereket és töltényt is találtak a rendőrök.

„Voltak fegyverek, pisztolyok, Kalasnyikovok. Ezeket az ágy alatt tartotta, pokrócokba csavarva. A rendőrség mindent megtalált” – mesélte a feleség.

Férjét a kihallgatása után szabadon engedték, a helyi bíróság csupán távolságtartó végzést rendelt el (100 méternél nem mehet közelebb a feleségéhez). Klara szerint azért születhetett ilyen döntés, mert anyósa azon a bíróságon dolgozik, ahol ezt a határozatot meghozták – a Dnevnik úgy tudja, vezető tisztviselőként adminisztratív-műszaki és anyagi-pénzügyi ügyekben kompetens.

„Sokkos állapotban vagyok, nem tudom, mit tegyek. Azt akarom, hogy az emberek tudják, mi történik velem. Eleget hallgattam” – idézte Klarát a 24.hu. Elmondása szerint van egy hangfelvétel is, amelyen hallani, ahogy férje veri, ő pedig könyörög, hogy hagyja abba.

„Az utolsó támadás a hajnali órákban történt. Megvert, és amikor megfordult, valószínűleg valami tárgyat keresve, hogy végezzen velem, elszaladtam. Ha nem futok el, meghalok. Felhívtam az egyik barátomat, elmondtam neki, mi történt. Aztán hívtam a rendőrséget. Kicsit sokáig tartott, mire megérkeztek. Lövést és sikolyt hallottam. Azt hittem, megölte a gyerekünket. A sérüléseimről látleletet vetettem fel, azt mondták, legalább fél évig őrizetben lesz. Reggel fél hatkor támadt rám, de este már kiengedték. Most a szüleimnél vagyok, kértem a rendőrséget, hogy gyakrabban nézzenek meg minket, mert minden megismétlődhet. Most, hogy kint van, ki tudja, mire készül.”

2023.11.29 18:28:56

Kézilabda nemzetisport.hu

A jó kezdés után simán kikapott a rengeteget hibázó magyar csapat a közvetlen rivális otthonában.

2023.11.28 16:46:31

Kézilabda nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Az elmúlt tizenkét évet tekintve most végre van esélyük a mieinknek, hogy számolgatás nélkül, önerejükből ott legyenek a játékokon.

2023.11.27 08:33:34

Kézilabda nemzetisport.hu

Egyikük a Győr, másikuk a Mosonmagyaróvár balszélsője, és nemcsak testvérek, barátnők is.

2023.11.26 12:57:50

Kézilabda nemzetisport.hu

A szombati kétgólos vereség után vasárnap remekül játszott a magyar csapat, és két góllal győzött Hollandiában.

2023.11.25 17:41:09

Kézilabda nemzetisport.hu

Bíró Blanka kiválóan védett, viszont támadásban ezt nem sikerült gólokkal kihasználni.