Női kézi EHF-kupa: „Óriási meccset játszottunk, nagyon akartuk a győzelmet”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.06. 19:57
A Dunaújváros nyolc góllal (29–21) legyőzte a német Metzingent a női kézilabda EHF-kupa döntőjének veszprémi visszavágóján, és kétgólos hátrányát (26–28) könnyedén ledolgozva, 18 év után ismét elhódította a trófeát. A meccs után a két vezetőedző értékelt a Sport Tv-nek.

„Az első félidőben a védekezésünk jóval gyengébb volt, mint amilyenre a csapat képes, a másodikban pedig a támadásunkkal akadt gond – mondta Konkoly Csaba, a TUS Metzingen vezetőedzője. – Mindkét játékelemben felülmúlta bennünket a Dunaújváros, gratulálok a játékosainak. A kis csapatomtól az is óriási eredmény, hogy idáig eljutottunk. A végére elfogytunk. A mai eredménnyel persze nem vagyok elégedett, de összességében nem szégyenkezhetünk.”

„Köszönöm szépen a szurkolóknak és Radulovics Bojana szakmai igazgatónak, hogy hozzásegítettek bennünket ehhez a kupához – mondta Zdravko Zovko, a Dunaújváros vezetőedzője. – Óriási meccset játszottunk ma, nagyon akartuk a győzelmet. Gratulálok a Metzingennek is, korrekt mérkőzéseket játszottunk.”Konkoly Csaba, a TUS Metzingen vezetőedzője. – Mindkét játékelemben felülmúlta bennünket a Dunaújváros, gratulálok a játékosainak. A kis csapatomtól az is óriási eredmény, hogy idáig eljutottunk. A végére elfogytunk. A mai eredménnyel persze nem vagyok elégedett, de összességében nem szégyenkezhetünk.”

„Köszönöm szépen a szurkolóknak és Radulovics Bojana szakmai igazgatónak, hogy hozzásegítettek bennünket ehhez a kupához – mondta Zdravko Zovko, a Dunaújváros vezetőedzője. – Óriási meccset játszottunk ma, nagyon akartuk a győzelmet. Gratulálok a Metzingennek is, korrekt mérkőzéseket játszottunk.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik