Női kézi: Németországba igazolt az MTK kapusa

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.02.28. 09:38
Győri Barbara Németországba igazolt, a Zwickauban pedig újra együtt játszhat Szabó Laurával (Fotó: Dömötör Csaba)
Újabb magyar kézilabdázó választotta a légióséletet, az MTK Budapest kapusa, Győri Barbara ugyanis a német élvonalbeli BSV Sachsen Zwickaunál folytatja pályafutását nyártól, ahol a magyar válogatott beálló, Szabó Laura személyében magyar csapattársa is lesz.

A német bajnokságban 17 mérkőzés után négy győzelemmel és 13 vereséggel 11. helyezett Zwickau újabb magyar játékossal erősítette meg a keretét a következő idényre, ugyanis az MTK Budapest 26 esztendős kapusa, Győri Barbara egy évre elkötelezte magát a csapathoz.

„Nagyon boldog vagyok, hogy Zwickauba költözhetek. Azóta figyelemmel kísérem a klubot, amióta régi csapattársam, Szabó Laura oda igazolt és nagyon tetszik. Tavaly találkoztam Normannal (Rentsch, a Zwickau edzője – a szerk.) és a beszélgetéseink nagyon jók és biztatóak voltak. Mindent megteszek, hogy a csapat elérje a céljait. Már háromszor jártam Zwickauban és nagyon tetszett” – mondta új klubjának a Szabó Laurához hasonlóan Érden nevelkedett Győri Barbara, aki az elmúlt években a Vasast és az MTK-t is erősítette.


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik