Kézilabda: Rá merném tenni a vagyonomat, hogy nyolcban leszünk a vb-n – Hajdu

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.11.22. 10:59
null
Hajdu János, egykori kétszeres férfi és női szövetségi kapitány (Fotó: MKSZ)
A Magyar Kézilabda-szövetség podcastjében, a Szabaddobás legújabb részében Ballai Attila és Csurka Gergely vendége Hajdu János, egykori kétszeres férfi és női szövetségi kapitány volt. A 70. életévét kedden betöltő Hajdu beszélt a szövetségi kapitányi szerepéről kiemelve, hogy milyen kis különbségek döntenek a siker és a kudarc között. Egyebek mellett szóba került a pekingi olimpiai negyedik helyének története és az utánpótlásképzés kérdésköre is.

Szabaddobáshoz jutottunk – ezzel a címmel indult el az MKSZ saját gyártású podcastje, műsorvezetőkéntBallai Attilával,az MKSZ kommunikációs, PR- és marketingigazgatójával, valamintCsurka Gergellyel,a Magyar Úszószövetség és a Magyar Vízilabda-szövetség sajtófőnökével.

A második adás vendégePálinger Katalinvolt, míg a harmadik adásba Hajdu János, egykori kétszeres férfi és női szövetségi kapitány érkezett.

November 29. és december 17. között rendezik a 26. női kézilabda-világbajnokságot. Hajdu a beszélgetés során kitért a magyar válogatott esélyeire is. „Rá merném tenni a vagyonomat arra, hogy nyolcban leszünk a vb-n. Ha reálisan gondolkodom, akkor meg kell verni valakit, akit úgyis megverünk. Túl kell jutni a horvátokon, aztán lesznek a svédek, ez megoldható feladat” – latolgatott Hajdu.

Az egykori kétszeres férfi és női szövetség kapitány szerint a németek nagyon erősek, őket jó lenne elkerülni, vagy maximum a döntőben találkozni velük.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik