Kézilabda: Korsós Dorina tíz, Pál Tamara 12 gólt lőtt Romániában – körkép

Vágólapra másolva!
2023.11.04. 20:35
null
Korsós Dorina tíz góllal járult hozzá csapata győzelméhez (Fotó: Facebook/Handbal Rapid Bucuresti)
Korsós Dorina tíz, Pál Tamara 12 góllal járult hozzá csapata győzelméhez a román női kézilabda-bajnokság szombati játéknapján.

 

A liga honlapja szerint a válogatott balszélső Korsósnak 14 lövése volt a Rapid Bucuresti együttesében, amely 32–20-ra nyert a CSM Targu Jiu othonában. A fővárosiak három vereség mellett hatodszor nyertek.

Az irányító Pál Tamara csak egy lövést rontott a SCM Gloria Buzau csapatában, amely otthon 30–27-re győzött a CS Magura Cisnadie ellen. Csapattársa, Papp Nikoletta négy kísérletből egyszer volt eredményes. A Buzau egy döntetlen és négy vereség mellett negyedszer győzött.

Kajdon Blanka háromszor talált be a Molde HK Elite színeiben, amely otthon 35–32-re kikapott a Tertnes HB Elite együttesétől a norvég bajnokságban. A Molde öt siker mellett ötödször veszített.

A szlovák-cseh női bajnokságban, a MOL Extraligában a címvédő Dunaszerdahely 36–22-re nyert a HK Hodonín otthonában. Debre Viktor vezetőedző együttesében Erika Rajhonová kilenc, Sári Barbara hét gólt lőtt.

Ogonovszky Eszter hat találattal járult hozzá a DHK Baník Most 42–25-ös hazai sikeréhez a Zíln ellen. A HC DAC nyolc győzelemmel és egy vereséggel, a Most 7/2-es mérleggel áll a tabellán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik