Kézilabda: Siposék legyőzték Hanuszékat a Bundesligában – körkép

Vágólapra másolva!
2023.09.15. 23:19
null
Sipos Andrián (Fotó: Dömötör Csaba, archív)
Sipos Adrián csapata, a listavezető MT Melsungen házigazdaként 35–27-re legyőzte Hanusz Egon együttesét, a TVB Stuttgartot a német férfi kézilabda-bajokság pénteki játéknapján.

 

A Bundesliga honlapja szerint Sipos Adrián mindkét lövését gólra váltotta, a vendégeknél Hanusz Egon hétből ötször talált be, ezzel a Stuttgart legeredményesebb játékosa volt. A Melsungen öt meccs után öt győzelemmel vezeti a tabellát.

A válogatott jobbátlövő Leimeter Csaba hét kísérletből négy gólt lőtt az újonc Balingen-Weilstetten színeiben a ThSV Eisenach otthonában 28–28-as döntetlenre végződött meccsen.

A német másodosztályban Éles Benedek mind a nyolc lövéséből gól lett, így ő volt csapata legeredményesebbje, a GWD Minden pedig 34–26-ra nyert a VfL Lübeck-Schwartau otthonában.

A román élvonalban négy mérkőzés után is százszázalékos a CSM Bucuresti, amely hazai pályán 31–29-re nyert a CSM Vaslui ellen. Széles Ákos öt kísérletből három találattal járult hozzá a sikerhez.

A spanyol élvonalban a BM Logrono La Rioja odahaza 30–30-as döntetlent játszott a Bada Huescával, a házigazdáknál a válogatott Palasics Kristóf kilenc védéssel zárt.

A francia női bajnokságban Szabó Edina vezetőedző csapata, a Saint-Amand HB házigazdaként 31–30-ra nyert a Chambray Touraine ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik