Női kézi: Felőrölt a monotonitás, kapóra jött az Esztergom ajánlata – Elek Gábor

Vágólapra másolva!
2023.06.16. 12:29
Az NB I a cél az Esztergomi Vitézek női kézilabdacsapatánál, Elek Gábornak pedig elsődlegesen az építkezés lesz a feladata sportszakmai igazgatóként. „Nagyon más” – mondta a Ferencvárosnál 15 évig vezetőedzőként dolgozó szakember az új munkakörével kapcsolatban az esztergomi csapat mai sajtótájékoztatója után az NSO Tv-nek, hozzátéve, hogy a hosszú évek során felőrölte a monotonitás, így pont kapóra jött az Esztergom ajánlata. 

„Picit elfáradtam, főleg a monotonításban: 50 meccses idények, közben másfél-két évig szövetségi kapitányként is dolgoztam. Igen, elmondom, hogy ez engem felőrölt. Nem is a munka mennyisége, hanem ahogy mondtam, a monotonítás. Ezért kapóra jött az Esztergom megkereséses, hiszen itt szakmai igazgatóként más dolgokkal is foglalkozhatok. Ez nagyon vonzó volt az ajánlatban” – mondta Elek Gábor a döntése hátteréről, hogy tizenöt év után befejezte a munkát vezetőedzőként a Ferencváros női kézilabdacsapatánál, s az NB II-ben szereplő Esztergomi Vitézek sportszakmai igazgatója lett.

Videónkban arról is beszél, rövid idő alatt mennyire tudta belevetni magát új munkaköre feladataiba, valamint kitér arra is, hogy miben tud majd neki segíteni Szucsánszki Zita erőnléti edzőként – akit ha kell, a pályán is be fog vetni. Emellett arra is kitér, hogyan képzeli el az NB I-et megcélzó, jelenleg harmadosztályú csapat játékos-összetételét. Valamint elmondja, hogy meg tudja-e már élni sikerként a Bajnokok Ligája-ezüstérmet, hiszen a döntő után még nem volt felhőtlen az öröme.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik