Kézilabda: Németországban folytatja a PSG lett óriása

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.01.13. 11:52
null
Nem jön Szegedre, Melsungenben folytatja Dainis Kristopans (Fotó: A. Käsler/mt-melsungen.de)
A férfi kézilabda Bundesligában szereplő MT Melsungenben folytatja pályafutását Dainis Kristopans – jelentette be hivatalos oldalán a német együttes.

A jelenleg a Paris Saint-Germainban kézilabdázó 32 éves lett jobbátlövő 2023 nyarán csatlakozik a német pontvadászat 6. helyén álló klubhoz, szerződése 2027-ig szól.

„Ez a klub történetének legnagyobb igazolása. A célunk az, hogy tovább erősítsük a csapatot úgy védekezésben, mint támadásban. Ezt a projektet már korábban elkezdtük az eddigi igazolásokkal és Roberto García Parrondo vezetőedző szerződtetésével” – nyilatkozta a transzferről Michael Allendorf, az MT Melsungern sportigazgatója.

A német klub tájékoztatása szerint Kristopans több európai topcsapat ajánlatát visszautasította a Melsungen kedvéért. A lett klasszis nem először fog együtt dolgozni a spanyol mesterrel – 2019-ben Bajnokok Ligáját nyertek a Vardar Szkopje színeiben.

Még novemberben számoltunk be arról, hogy a Pick Szeged a Paris Saint-Germain jelenlegi mesterét, Raúl Gonzálezt szemelte ki az idény végén távozó Juan Carlos Pastor pótlására. Akkori információink szerint a spanyol tréner Kristopanst is a Tisza-partra hozta volna – ez a transzfer hiúsult meg a mostani bejelentéssel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik