Női kézi: nem fizetett még Pinteáért és Glauserért a Győrnek a CSM

B. M.B. M.
Vágólapra másolva!
2022.06.22. 13:20
null
Pintea érkezését már be is jelentette a bukaresti klub (Fotó: Nagy Gábor / Kisalföld
Egyelőre nem tudja kifizetni a Győri Audi ETO KC-nek Crina Pintea és Laura Glauser kivásárlási árát a CSM Bucuresti női kézilabdacsapata, mivel szakosztályvezető és csapatmenedzser hiányában a klub alacsonyabb beosztású munkatársai közül senki sem vállalja az utalások engedélyezésének felelősségét.

A Gazeta Sporturilor bukaresti sportlap szerint a román beállósért 12 ezer, a francia kapusért pedig 30 ezer eurót kell fizessen a román klub, ám ez annak ellenére sem történt meg, hogy Pintea visszatérését már hivatalosan is bejelentette a csapat.

A sportlapnak névtelenül nyilatkozó alkalmazottak a korrupcióellenes ügyészségtől tartva nem vállalják a pénz kifizetésének engedélyezését, miután a szezon végén leváltott vezetés tavasszal közel 60 ezer eurót költött a brazil Eduarda Amorim alig három hónapos bukaresti szereplésére. Ugyanez a kivárás okozta, hogy a holland Yvette Broch végül ingyen távozott Győrbe, bár a lap szerint akár 55 ezer eurót is kérhetett volna érte a CSM.

A bukaresti sportlap információi szerint a CSM igazgatótanácsa szerdai ülésén nevezi ki az új szakosztályvezetőt. A két jelölt Cristina Varzaru egykori válogatott játékos és a közelmúltban a román szakszövetség elnöki tisztségére is pályázó Bogdan Voina.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik