Férfi kézi: Olyan ez az aréna, mint a Real Madridnak a Bernabéu – Éles József

Vágólapra másolva!
2021.12.17. 07:21
Alig találtak szavakat az új budapesti arénára korábbi klasszis kézilabdázóink. Éles József szerint meseszerű, Farkas Ágnes visszapörgetné az időt húsz évvel, hogy az ő korosztályuk is pályára léphessen benne, Gódorné Nagy Mariann pedig úgy véli, férfiválogatottunknak olyan lesz itt játszani a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon, mint nekik volt az 1982-es világbajnokságon a Budapest Sportcsarnokban. 

„Meseszerű! Amikor idejöttünk felavatni ezt a csarnokot, nem ilyenre gondoltam. Nem volt meg a fejemben, hogy mekkora egy húszezer férőhelyes aréna, felülmúlja minden képzeletemet. Pályafutásom során játszottam nagy csarnokokban, de ez mindent visz. Olyan ez, mint a Real Madridnak a Bernabéu, annak egy kézilabdás kicsinyített mása. Félelmetes látványt nyújt, érdemes ide ellátogatni” – áradozott az új budapesti arénáról Éles József.

Videónkban arról is beszél, hogy szerinte félelmetes lesz-e a fiúknak húszezer magyar szurkoló előtt pályára lépni az Eb-n, s azt is elmondja, milyen teljesítményt vár a magyar csapattól. Farkas Ágnes és Gódorné Nagy Mariann is megtapasztalhatta, milyen hazai közönség előtt világversenyen szerepelni. Amellett, hogy felidézik ezeket, ők is beszélnek arról, mire lehet képes a férfiválogatottunk a kontinensviadalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik