Férfi kézi: egész pályás kapusgóllal jutott döntőbe a Fradi – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.03. 23:26
Hatalmasat küzdve, egy utolsó másodperces, egész pályás kapusgóllal győzött a Ferencváros a Nagybánya ellen a Konkoly Károly Emléktorna elődöntőjében.

Horváth Attila már a torna előtt elmondta, hogy negyedóránként cserélgetni fogja a sorokat, nem nyúl bele a meccsbe, igyekszik mindenkinek ugyanannyi játéklehetőséget adni, azaz nem az eredmény lesz a legfontosabb a torna két mérkőzésén.a torna előtt elmondta, hogy negyedóránként cserélgetni fogja a sorokat, nem nyúl bele a meccsbe, igyekszik mindenkinek ugyanannyi játéklehetőséget adni, azaz nem az eredmény lesz a legfontosabb a torna két mérkőzésén.

Az első félidő ennek megfelelően csapongó játékot hozott, felváltva vezettek a felek, és a szünetre 15–15 lett az eredmény. A második félidőt jobban kezdte a Ferencváros, 19–16-ra meglépett, de a vendégek nem adták magukat, és tíz perccel a vége előtt ismét náluk volt az előny 28–27-re.

A Fradi hivatalos honlapja szerint a hajrá elképesztően izgalmasra sikerült, két és fél perccel a lefújás előtt még két góllal vezetett és kettős emberelőnybe került a Nagybánya. Azonban a előnye, és kettős emberelőnybe került az ellenfél. A mieink azonban nem adták fel, a fiatal grúz átlövő, Tejmuraz Orjonikidze két góljával sikerült egyenlíteni.

Nyolc másodperccel a vége előtt a győzelemért támadhatott Nagybánya, amikor Ancsin Gábor labdát szerzett, Marián Zernovic kapus kiváló helyzetfelismeréssel úgy lőtt egész pályás gólt az üres kapura, hogy elcsúszott, így a földön ülve fogadta a társak gratulációját.

A nap másik mérkőzésén a Balatonfüred 28–25-re verte a Budakalászt.

A VASÁRNAPI PROGRAM
a 3. helyért
13.30:
Budakalász–Nagybánya
döntő
16.00:
Ferencváros–Balatonfüred

A döntő és az eredményhirdetés után, 18 órától közönségtalálkozó lesz, amelyre a belépés ingyenes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik