Női kézi: életvidám románt igazolt a DVSC; Signaté marad

Vágólapra másolva!
2017.04.28. 11:29
Hivatalossá vált, hogy a román válogatott Madalina Zamfirescu a DVSC-TVP női kézilabdacsapatánál folytatja pályafutását. Az érdiek azt jelentették be, hogy szerződést hosszabbítottak a francia Mariama Signatéval.

Román sajtóhírre hivatkozva már februárban beszámoltunk Madalina Zamfirescu Debrecenbe szerződéséről, amit most a klub megerősített.már februárban beszámoltunk Madalina Zamfirescu Debrecenbe szerződéséről, amit most a klub megerősített.

„Életvidám személyiség vagyok, a szívemet és a lelkemet is beleteszem abba, amit csinálok, utálok veszíteni – nyilatkozta a dvsckezilabda.hu-nak a 22 éves irányító-átlövő. – Csupa jó dolgot hallottam új csapatomról , a DVSC-ről és a debreceni szurkolókról. Azt mesélték, hogy Debrecen gyönyörű város, alig várom, hogy csatlakozzak a csapathoz és bizonyíthassak!”

Zamfirescu a H.C. Dunarea Brailától érkezik a DVSC-hez, amellyel egyéves szerződést kötött.

A román válogatott játékos a K&H női kézilabdaligában összecsaphat Mariama Signatéval is, a 31 éves francia balátlövő ugyanis egy évvel meghosszabbította szerződését az Érddel. A kétszeres vb-ezüstérmes játékos 2014 óta erősíti az érdieket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik