Férfi kézi: Gíslason nem hosszabbít szerződést a Kiellel

Vágólapra másolva!
2016.12.30. 10:56
Alfred Gíslason, a német rekordbajnok THW Kiel férfi kézilabdacsapatának izlandi vezetőedzője egy interjúban elárulta, ez az utolsó csapatépítési ciklusa a „zebráknál”.

Gíslason most először beszélt arról, hogy nem hosszabbítja meg 2019-ben lejáró szerződését.

„Garantáltan ez az utolsó alkalom, hogy új csapatot építek Kielben” – mondta az 57 éves izlandi szakember a Kieler Nachrichtennek adott interjújában.

Gíslason 2008 óta vezeti a Bundesliga meghatározó csapatát, ezalatt két Bajnokok Ligáját nyert a csapattal, míg német porondon 14 trófeát gyűjtött be a Kiellel. Az elmúlt szezonban ugyanakkor először fordult elő, hogy egyik sorozatot sem tudták megnyerni a „zebrák”. Jelenleg egy ponttal vannak lemaradva a német bajnokságban az éllovas Flensburgtól és jobb gólkülönbségük miatt előzik meg a címvédő Rhein-Neckar Löwent.

Az izlandi szakembert láthatóan nem hatják meg a munkáját kritizáló szurkolói vélemények: „A Kiel érdekében végzem a munkámat, és nem úgy ismernek, hogy bármit is könnyen feladnék, de ha a klub vagy a csapat kételkedik bennem, gyorsan elválhatnak az útjaink. A szurkolói kritikákkal azonban nem foglalkozom.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik