Kézi: Nagy László elmondta, mikor vonul vissza

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.05. 10:32
null
Nagy László nem zárja ki, hogy később edzőként folytatja (Fotó: Földi D. Attila)
Megvédte címét a férfi kézilabda SEHA-ligában az MVM Veszprém, miután a sorozat fináléjának döntőjében nagy küzdelem végén két góllal (28–26) jobbnak bizonyult a macedón Vardar Szkopjénél, leendő BL-negyeddöntős ellenfelénél. Nagy László, az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának válogatott jobbátlövője a Digi Sportnak beszélt a szezon hajrájáról, Xavier Sabaté edzőségéről, a nyári utánpótlás-kézilabdatáborról, a válogatottról, valamint a visszavonulásáról is.

„Egyéves szerződésem van még Veszprémben, a vezetőséggel szóban megállapodtam a hosszabbításról, szívesen maradok a klubnál. Úgy érzem, hogy ilyen szinten még két-három évet tudok kézilabdázni, de amíg boldogságomat lelem a sportban és szüksége van rám a csapatnak, addig mindenképpen folytatom. Terveim szerint Veszprémből vonulok vissza az aktív kézilabdázástól, egyelőre úgy tűnik, hogy erre reális lehetőségem lesz” – mondta Nagy László a Digi Sportnak.

A harmincöt éves sportoló azt sem zárja ki, hogy aktív pályafutása után az utánpótlásképzésben folytatja, de konkrétumokról egyelőre nem beszélt.

Az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának válogatott jobbátlövője a Bajnokok Ligájáról is beszélt a műsorban. Nagy László úgy érzi, hogy a jelenlegi keret alkalmas lehet a győzelemre. „Világszintű játékosokat hoztak ide és jó edző kezében van a csapat. Kis szerencsével és sérülésmentesen, egy jó végjátékkal célba érhetünk” – mondta a kézilabdázó a Reggeli Start című műsorban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik