Férfi kézi: Svédországból érkezhet a Veszprém új edzője – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.15. 19:51
null
Ola Lindgent szerződés köti a Kristianstadhoz
Az expressen.se értesülései szerint az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata a Kristianstadot irányító Ola Lindgrent szeretné megszerezni a csapat edzőjének.

 

A Veszprém szeptemberben menesztette Antonio Carlos Ortegát, aki után segítője, Xavier Sabaté vette át ideiglenesen a csapat irányítását. A svéd újság szerint azonban a Veszprém hosszú távon más megoldáson gondolkodik.

A expressen.se-nek Mats Samuelsson igazgató beszélt arról, hogy a veszprémiek érdeklődtek Ola Lindgen szerződésének részleteiről. A sportvezető elmondta, hogy Lindgrent még hároméves megállapodás köti a csapathoz, de a szerződésében benne van, hogy tárgyalhat más együttesekkel is, és távozhat. Samuelsson állítása szerint azonban szezon közben nem válthat a szakember, ehhez meg kell várnia az idény végét.

Nyilván van az a pénz, amiért ki lehetne vásárolni az 51 éves szakembert – aki korábban a Löwent irányította – szezon közben is, de valószínűbb, hogy csak nyáron érkezhet Veszprémbe. Sőt! A találgatások dacára az sem lenne meglepő, ha Sabaté továbbra is élvezné a veszprémi vezetők bizalmát, hisz vele jól teljesít a csapat.

Ráadásul a Kristianstad igazgatója azt is elmondta: nem szeretnék elengedni a klubnál 2012 óta dolgozó trénert.

A cikkben nem csak új edzőt, hanem új játékost is „találtak" a magyar csapatnak. A hírek szerint a Füchse Berlin 32 éves balszélsője, Fredrik Petersen elhagyná Németországot. És Veszprém felé venné az irányt...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik