Női kézi: Hornyák szerint járt volna neki még egy év Győrben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.17. 17:23
Ahogy korábban megírtuk, a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatát idény végén elhagyó Hornyák Ágnes Franciaországban folytatja pályafutását. A 32 éves átlövő a Kisalföldnek elmondta, kilenc év után úgy gondolta, jár neki még egy év.

„Sajnos év elején nem ezt terveztem, nem az volt a tervem, hogy így búcsúzom a klubtól. Persze a levegőben lógott, hiszen nekem ez az év is ajándék volt, mert már tavaly is úgy volt, hogy nem maradok az ETO-nál. Kis híján aláírtam egy másik csapathoz, mikor szóltak, hogy mégis szükség van rám, mert az igazolások nem úgy jöttek össze a klubnak, ahogyan azt gondolták. Egyszóval tudható volt, hogy egy évem van hátra itt" – idézi Hornyák Ágnest a kisalfold.hu.Hornyák Ágnest a kisalfold.hu.

„Ha most az »emberségről« beszélünk, akkor a klub tudta, hogy még egy évet szeretnék kézilabdázni. Bár az is lehet, hogy én voltam naiv, hogy úgy gondoltam, kilenc év után jár nekem ez az egy év, de tévedtem. Nem a felhők fölött járok, hanem a földön. Tudomásul vettem, hogy a kézilabda ma már üzlet. Ha a klub úgy gondolja, hogy én már nem tudok segíteni és nem tudok hozzátenni a csapathoz, akkor tovább kell lépni. Az maradt bennem igazán tüskeként, hogy alapvetően védekező játékosként kevés lehetőséget kaptam Ambros Martínnál, így az utolsó egy-két évben kispados játékos lettem" – tette hozzá a kétszeres BL-győztes játékos, aki egy plusz egy éves szerződést kötött a francia Nizzával.

Hornyák elmondta, nem levezetni készül, úgy érzi, van még egy-két éve az élvonalbeli kézilabdában, ezalatt pedig szeretne alapember lenni egy csapatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik