Kézi BL: Idegenben sem gyengébb a Veszprém - Pálmarsson

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.17. 14:07
Aron Pálmarsson lehet a legfiatalabb háromszoros Bajnokok Ligája-győztes: hogy ne így legyen, arról az MKB-MVM férfi kézilabdacsapata tehet a német THW Kiel elleni elődöntőben a sorozat két hét múlva megrendezendő kölni final fourjában. Az izlandi irányító szerint a Veszprém idegenben sem gyengébb, így egy pillanatra sem lankadhat a figyelmük.

„Nincs szerencsés sorsolás a BL elődöntőjében – csak erős csapatokkal lehet szembekerülni. A Barcelona volt a top favorit a szezon előtt, mégis majdnem elbukott a Löwennel szemben. Ez is azt mutatja, hogy egy bizonyos szint után bárki legyőzhet bárkit. A Veszprémnek két klasszis játékosa van minden pozícióban, fantasztikus szezonja van a magyar együttesnek. Az elődöntőnkön ötven-ötven százalék esélyt adok a két félnek, nem engedhetjük meg magunknak, hogy egy másodpercre is lankadjon a figyelmünk” – mondta Aron Pálmarsson az európai szövetség honlapjának, hozzátéve, előny lehet a magyar csapatnak, hogy Momir Ilics ismeri több figurájukat is.Aron Pálmarsson az európai szövetség honlapjának, hozzátéve, előny lehet a magyar csapatnak, hogy Momir Ilics ismeri több figurájukat is.

„Nagyszerű látni, hány szurkolónk kísér el minket Kölnbe, de nem hiszem, hogy a Veszprémet ez zavarná. Tavaly majdnem legyőzött minket hazai pályán, az idén Párizsban is tudott nyerni. Nem gondolom, hogy idegenben bármennyivel is gyengébb lenne.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik