Férfi kézi BL: az M1 és a Kossuth Rádió is közvetít

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.30. 07:45
Élőben látható az M1-en a férfi kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében sorra kerülő MKB-MVM Veszprém–THW Kiel mérkőzés, majd a magyar csapat eredményétől függően kerül műsorra a vasárnapi találkozó a közszolgálati csatornán. A Kossuth Rádió a szombati meccs második félidejéről tudósít élőben, vasárnap pedig végig közvetíti a magyar vonatkozású összecsapást.

Mint ismeretes, a DIGI-MTVA-EHF megállapodás keretében, a DIGI Sport az MTVA rendelkezésére bocsájtotta az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabda BL négyes döntőbeli meccseinek közvetítését. A DIGI Sport1 mellett az M1 is közvetíti a bakonyi csapat mérkőzéseit. Az M1 szombaton 14.55-kor kezdődő műsorfolyamában Lékai Máté válogatott kézilabdázó lesz Petrovics-Mérei Andrea stúdióvendége. A Kossuth Rádió hallgatóit Hajdu B. István tudósítja 16.05-től, élőben a második félidőről.

A Veszprém szombati eredményétől függően alakulnak a közmédia vasárnapi közvetítései. Ha az MKB bronzmeccset játszik, akkor az M1 14.55-től, a Kossuth Rádió 16.05-től tűzi műsorára a találkozót. Ha a magyar csapat döntőbe jut, akkor az M1 17.45-től, a Kossuth pedig 18.05-től közvetít. A final four zárónapján az M1 stúdióvendége Skaliczki László, korábbi szövetségi kapitány lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik