Férfi kézi BL: a Kiel nem elégszik meg a bajnoki címmel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.26. 17:09
Szombaton biztossá vált, hogy három friss bajnok fog részt venni a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében, az MKB-MVM Veszprém és a Barcelona után a Kiel is megnyerte hazája pontvadászatát, a magyar csapat elődöntős ellenfelénél azonban nem elégszenek meg a német elsőséggel.

„Még nem fejeztük be a dolgunkat, ez a kupa még nagyobb önbizalmat ad, sikerre éhesen megyünk Kölne" – üvöltötte Filip Jícha, a Kiel klasszis átlövője a csapat bajnoki címét ünneplő 12 ezres tömegnek szombat éjszaka. Filip Jícha, a Kiel klasszis átlövője a csapat bajnoki címét ünneplő 12 ezres tömegnek szombat éjszaka.

„Sok trófeát nyertem már a Kiellel korábban, de ez mind közül a leghihetetlenebb" – tette hozzá a nyártól már a Veszprémet erősítő Christian Zeitz.

Mint beszámoltunk róla, a Bundesliga utolsó fordulójában az élen álló Rhein-Neckar Löwen a Gummersbachhoz látogatott, és bár nyert 40–35-re, ez kevésnek bizonyult, ugyanis a Marko Vujin vezette THW 37–23-ra lelépte a tabellán ötödikként záró Füschét, így két góllal „beelőzött”, és újra elhódította az aranyat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik