Női kézi: Kovács Ferenc váltja Soubakot a Hypónál

Vágólapra másolva!
2014.04.09. 09:57
Az osztrák Hypo NÖ női kézilabdacsapata Kovács Ferencet nevezte ki a Brazíliába visszatérő Morten Soubak utódjának a vezetőedzői poszton.  

Mint ismert, véget ért a brazil szövetség és a Hypo együttműködése, a világbajnok játékosok a Baia Mare és a CSM Bucuresti csapataiban folytatják, míg Soubak visszatér Sao Paulóba. Házon belül találták meg az utódját Kovács Ferenc személyében, aki 26 éve másod- és utánpótlásedző (és néha vezetőedző is) a Hypónál, segítője Martin Matuschkowitz lesz. véget ért a brazil szövetség és a Hypo együttműködése, a világbajnok játékosok a Baia Mare és a CSM Bucuresti csapataiban folytatják, míg Soubak visszatér Sao Paulóba. Házon belül találták meg az utódját Kovács Ferenc személyében, aki 26 éve másod- és utánpótlásedző (és néha vezetőedző is) a Hypónál, segítője Martin Matuschkowitz lesz.

„Több mint tizennégy éve ismerem Martint, hasonló a kézilabdáról alkotott filozófiánk. Jó szeme van a fiatal játékosokhoz, eredményes együttműködésre számítok – mondta kollégájáról Kovács. – Érdekes kihívás lesz az osztrák lányokból ütőképes csapatot formálni, néhány külföldivel kiegészülve szeretnénk az Európában kivívott hírnevünkhöz méltóan szerepelni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik