Férfi kézi: Hatvan percen keresztül kell ez a játék - Nagy L.

Vágólapra másolva!
2013.11.02. 18:25
A házigazda magyar férfi kézilabda-válogatott felkészülési mérkőzésen 29–24-es vereséget szenvedett Spanyolországtól. Tatai Péter szerint érezte a meccshiányt, de örül neki, hogy sok védést tudott hozzátenni a meccshez.

„Lassan lendültem bele a védésekbe, mert meccshiánnyal küszködök, de örülök neki, hogy a folytatásban tudtam segíteni a csapatnak. A második félidő elején sajnos nem tudtunk úgy koncentrálni védekezésben, ahogy kellett volna, és ez meghatározta a mérkőzés képét a végén. Bízom benne, hogy az Eb-re megfelelő lesz a regeneráció és előre tudunk lépni” – mondta a lefújás után a Duna Tv-nek a magyar csapat legjobbjának megválasztott Tatai Péter.

„Szerettünk volna győzni, de nem sikerült, pedig a közönségünk megérdemelte volna a sikert. Arra kell törekednünk, hogy a negyvenöt percen át mutatott játékunk kitartson hatvan percen át” – nyilatkozta Nagy László.Tatai Péter.

„Szerettünk volna győzni, de nem sikerült, pedig a közönségünk megérdemelte volna a sikert. Arra kell törekednünk, hogy a negyvenöt percen át mutatott játékunk kitartson hatvan percen át” – nyilatkozta Nagy László.

„Az első félidőben jól játszottunk, magas nemzetközi szintet produkáltunk, míg a folytatásban lehetőséget adtam a kevesebbet szereplőknek is. Ekkor jött egy szakasz, amikor elhúzott az ellenfél, sajnos ebből már nem tudtunk felállni. Jól látható volt, hogy a siker érdekében sokkal nagyobb sebességgel és precizitással kell játszanunk, és vigyázni a meglévő játékosaink egészségére” – idézi Mocsai Lajos szövetségi kapitány szavait a válogatott hivatalos Facebook-oldala.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik