Férfi kézi: a Veszprémmel nyerné meg 4. BL-aranyát Zeitz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.30. 12:34
Negyedik Bajnokok Ligája aranyérmét az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatával szeretné megnyerni Christian Zeitz, a magyar bajnok legfrissebb igazolása. Mint beszámoltunk róla, a német klasszis hároméves szerződést írt alá, az azonban még kérdéses, hogy csak jövőre, kieli szerződésének lejártával, vagy már most nyáron csatlakozik-e új klubjához.

„Új kihívásra vágytam, ezért választottam a Veszprémet, amelyben reményeim szerint már a nyáron megkezdhetem a közös munkát új csapattársaimmal – mondta a Nemzeti Sportnak Christian Zeitz. – Ez csak attól függ, hogy a Kiel és a Veszprém vezetői meg tudnak-e egyezni egymással. A Veszprémmel az lesz a legfőbb célunk, hogy a BL-ben első lépésben túljussunk a csoportküzdelmeken, majd bejussunk a sorozat négyes döntőjébe. A BL-győzelem nekem már megadatott három alkalommal, és nagyon remélem, hogy a negyedik aranyat a Veszprémmel szerzem majd meg, méghozzá egy-két éven belül.”Christian Zeitz. – Ez csak attól függ, hogy a Kiel és a Veszprém vezetői meg tudnak-e egyezni egymással. A Veszprémmel az lesz a legfőbb célunk, hogy a BL-ben első lépésben túljussunk a csoportküzdelmeken, majd bejussunk a sorozat négyes döntőjébe. A BL-győzelem nekem már megadatott három alkalommal, és nagyon remélem, hogy a negyedik aranyat a Veszprémmel szerzem majd meg, méghozzá egy-két éven belül.”

A NEMZETI SPORT HÉTFŐI SZÁMÁBAN HOSSZABB INTERJÚT OLVASHATNAK MAJD AZ OLIMPIAI EZÜSTÉRMES, VILÁG ÉS EURÓPA-BAJNOK ÁTLÖVŐVEL!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik