A Ciudad Real vezetőedzője 120 perc szenvedést vár a Veszprém ellen

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2009.03.10. 19:30
A Veszprém a Ciudad Reallal küzd meg a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A spanyol csapat vezetőedzője, Talant Dusebajev nagyon kemény összecsapásra számít a magyarok ellen, és nagyszerű együttesnek tartja a Veszprémet.
A Ciudad edzője szerint Perics kiváló kapus
Fotó: Mirkó István (archív)
A Ciudad edzője szerint Perics kiváló kapus
A Ciudad edzője szerint Perics kiváló kapus
Fotó: Mirkó István (archív)
A Ciudad edzője szerint Perics kiváló kapus
Százhúsz perc szenvedést vár a Veszprém elleni két negyeddöntős találkozótól Talant Dusebajev, a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában címvédő spanyol Ciudad Real vezetőedzője.

„Rendkívül nehéz meccsek lesznek. Másképp nem juthatunk az elődöntőbe, mint hogy megszenvedünk érte. Riválisunk győzött a Montpellier és a León otthonában is, és a védekezése nagyon kemény” – mondta a Marca internetes oldalán a kirgiz származású szakember.

Dusebajev kiemelte, hogy Dejan Perics személyében világklasszis kapus szerepel a Veszprémben, és nagyszerű csapatnak tartja a magyar együttest azért, mert Marian Cozma tragédiája után is képes ilyen remek teljesítményt nyújtani.

„Peric hihetetlenül jó kapus, amit már évek óta bizonyít. Az előtte álló védelem is kiváló, mivel magas játékosok alkotják. A veszprémiek Marian Cozma halála után megmutatták: igazi profik és nagyszerű csapatot alkotnak. Tisztában vagyunk a magyarok érdemeivel és értékeivel” – mondta az edző.

Az első mérkőzéseket március 25. és 29., a visszavágókat pedig április 1. és 5. között rendezik a férfi BL negyeddöntőjében.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik