Erste Liga: megúszta eltiltás nélkül a Jegesmedvék kapusa a verekedést – videó

Vágólapra másolva!
2023.01.12. 09:36
null
Voris újra bunyózott (Fotó: Bujdos Tibor /Észak-Magyarország)
Jégkorongban nem gyakori, hogy egy kapus verekedésre ragadtatná magát, de azért olykor-olykor előfordul, hogy a lepkés kesztyűt eldobják a kapusok, mert elragadja őket az indulat, netán másként megtorolhatatlannak gondolt sérelem éri őket. Az Erste Ligában szereplő DVTK Jegesmedvék kapusa, Janis Voris az idényben már másodszor keveredett bunyóba – mutatjuk videón.

Az elmúlt hétvégén a DVTK Jegesmedvék a Corona Brasov otthonában szerepelt – kikapott 5–1-re –, s a találkozó második harmadának a végén a brassóiak támadója, Connor Sills megmozdulásával kivívta a borsodiak ellenszenvét.

Történt ugyanis, hogy Sills a dudaszó megszólalása után került a kapu mögé s tette be a pakkot a kapuba, amin a vendégek – némiképp érthetően – felhúzták magukat, különösen Janis Voris kapus, aki mindenkinél hevesebben igyekezett a hazai támadó értésére adni, nem volt szép, amit csinált.

A liga fegyelmi bizottsága legutóbbi ülésén megtárgyalta az október után másodszor is verekedő kapus és a brassói támadó ügyét, és úgy döntött: helybenhagyja a pályán a játékvezetők által meghozott ítéletet, azaz Voris és Sills sem kap pluszeltiltást.

A VEREKEDÉS

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik