Jégkorong Kontinentális Kupa: búcsúzott a MAC Újbuda

Vágólapra másolva!
2018.10.21. 21:08
Búcsúzott a MAC Újbuda a jégkorong Kontinentális Kupától, miután vasárnapi vereségével második körös csoportjában a harmadik helyen végzett.

A magyar csapat pénteken sima győzelemmel kezdett a B-csoportban Olaszországban, majd szombaton egy góllal alulmaradt a szlovén Jesenicével szemben. A záró fordulóban a két győzelemmel jégre lépő házigazdával találkozott, amely az újbudai gárdát is legyőzte. Az olasz együttes így hibátlan teljesítménnyel zárt, és jutott tovább a következő körbe.pénteken sima győzelemmel kezdett a B-csoportban Olaszországban, majd szombaton egy góllal alulmaradt a szlovén Jesenicével szemben. A záró fordulóban a két győzelemmel jégre lépő házigazdával találkozott, amely az újbudai gárdát is legyőzte. Az olasz együttes így hibátlan teljesítménnyel zárt, és jutott tovább a következő körbe.

JÉGKORONG KONTINENTÁLIS KUPA. 2. KÖR
B-CSOPORT (RITTEN), 3. FORDULÓ
RITTEN SPORT (olasz)–MAC ÚJBUDA 4–1 (2–0, 1–1, 1–0)
Ritten. V:
Locans (lett), Siegel (osztrák), Bedana, Cristelli (olaszok)
RITTEN: Tragust – Tauferer, Lehtinen 1 – Vigl, Lescovs (2) – Brunner, Lutz – S. Kostner, Eriksson, Sislannikovs – Tudin, Frei 2, T. Spinell (2) – J. Kostner (1), M. Spinell (1), Fink 1 – Quinz, Eisath, Pechlaner. Edző: Riku Petteri Lehtonen
MAC: Bálizs – Macaulay, Pozsgai – Garát, Burt – J. Dudás (1), Vokla – Bugár – Klempa, Brown (1), Dansereau – Szabad, Nagy K. 1, Terbócs – B. Orbán, Langkow, Bodó – Szigeti, Majoross B., Kreisz – Odnoga M. Edző: Majoross Gergely
Kiállítások: 16, ill. 14 perc
MESTERMÉRLEG
Majoross Gergely:
– Az idegesít igazán, hogy mindkét vereségünkkor egyértelműen mi voltunk a jobbak. Ha ez pontozásos sportág lenne, nem is lett volna kérdés, mert minden mutatóban felülmúltuk az ellenfeleket – kivéve az olyanokat, hogy helyzetkihasználás és góllövés, márpedig ez számít. Mindennek az oka, hogy másra vagyunk berendezkedve: a mi bajnokságunkban már a túléléshez is máshogy kell játszanunk, mint ahogy itt kellett volna. Mindannyiunkat nagyon bánt, hogy elvettük magunktól a lehetőséget, hogy novemberben színvonalas tornán játszhassunk. Szívesen megbirkóztam volna a feladattal, hogy még zsúfoltabbá vált volna a naptárunk.

A MÁSIK MÉRKŐZÉSEN
Crvena zvezda (szerb)–HDD Jesenice (szlovén) 1–2
(0–0, 0–0, 1–1, 0–1) – hosszabbítás után

A csoport végeredménye: 1. Ritten Sport 9 pont, 2. HDD Jesenice 4, 3. MAC Újbuda 3, 4. Crvena zvezda 2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik