PSG: „A Real Madridnak le kell állnia” – Leonardo az Mbappé-átigazolásról

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.10.05. 19:25
null
Leonardo nem engedné el Mbappé kezét (Fotó: AFP)
A Paris Saint-Germain sportigazgatója, Leonardo megálljt parancsolna a Real Madridnak, miután a „királyiak” elnöke, Florentino Pérez azt mondta, jövőre is próbálkozni fognak Kylian Mbappé átigazolásával.

 

Mint ismert, nyáron hosszú hetekig téma volt, hogy Kylian Mbappé a Real Madridhoz szerződne. A „királyiak” is nagyon szerették volna megszerezni, és sajtóhírek szerint még úgy sem sajnáltak volna 200 millió eurót kiadni a szupersztárért, hogy 2022. június 30-án lejár a szerződése PSG-nél.

Kedden beszámoltunk arról, hogy a francia szupersztár a L'Équipe-nek adott hosszabb interjújában elárulta, júliusban kategorikusan megmondta a párizsiaknak, hogy át akar igazolni a Real Madridhoz.

Később megszólalt Florentino Pérez is, aki kijelentette, jövőre is versenyben lesznek Mbappé szerződtetéséért, közben viszont ügyelnek arra, hogy megmaradjon a jó kapcsolat a két klub között.

A harmadik fél képviseletében Leonardo sportigazgató nyilatkozott, akinek elege van már a Real viselkedéséből.

„Két éve tart már ez a hercehurca. Az átigazolási időszak lezárult, a Real Madridnak abba kell hagynia ezt a viselkedést. Le kell állniuk! Mbappé a PSG kötelékébe tartozik, s a klub azt akarja, hogy a kapcsolat megmaradjon. Tiszteletlenek a madridiak” – mondta a L'Équipe-nek a sportigazgató.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik