Real Madrid: Mbappé egy nap a klub játékosa lesz – Benzema

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.09.02. 15:02
null
Karim Benzema szerint Mbappé a Real Madrid játékosa lesz (Fotó: AFP)
Sokáig téma volt a nemzetközi sajtóban, hogy Kylian Mbappé a Paris Saint-Germaint otthagyva a Real Madridhoz igazol még az idei nyári átigazolási szezonban. Ez végül nem történt meg, de a francia válogatottbeli csapattársa, egyben a „királyiak” támadója, Karim Benzema szerint ez csak idő kérdése.

 

Habár sajtóhírek szerint a Real Madrid 200 millió eurós ajánlatot is tett a PSG-nek Kylian Mbappéért, a párizsiak ezt nem fogadták el.

Karim Benzema a francia válogatott bosnyákok elleni vb-selejtezőjét (1–1-es döntetlen született a meccsen) követően adott interjút, amelyben a szupertehetségről is szót ejtetett, akinek 2022-ben lejár a szerződése a PSG-nél, s az értesülések szerint nem hajlandó meghosszabbítani a kontraktust, még a csapata által ajánlott 45 millió eurós álomfizetésért sem.

„Mbappé egy nap a Real Madridban futballozik majdmondta az RTL-nek Karim Benzema. – Nagyon jól kijövünk egymással, és szeretném, hogy minél előbb együtt játszhassunk a „királyiaknál”.

EURÓPAI VB-SELEJTEZŐK
D-CSOPORT
Franciaország–Bosznia-Hercegovina 1–1
(Griezmann 40., ill. Dzeko 36.)
Kazahsztán–Ukrajna 2–2 (Valiullin 74., 90+6., ill. Jaremcsuk 2., Szikan 90+3.)

5. FORDULÓ, SZEPTEMBER 4., SZOMBAT
16.00:
Finnország–Kazahsztán
20.45: Ukrajna–Franciaország

6. FORDULÓ, SZEPTEMBER 7., KEDD
20.45:
Bosznia-Hercegovina–Kazahsztán
20.45: Franciaország–Finnország

A D-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Franciaország 4 2 2 5–2 3 8
2. Ukrajna 4 4 5–5 0 4
3. Finnország 2 2 3–3 0 2
4. Bosznia-Hercegovina 3 2 1 3–4 –1 2
5. Kazahsztán 3 2 1 3–5 –2 2

A FRANCIA VÁLOGATOTT 23 FŐS KERETE
Kapusok: Hugo Lloris
(Tottenham Hotspur – Anglia), Mike Maignan (AC Milan – Olaszország), Steve Mandanda (Olympique Marseille)
Védők: Léo Dubois (Olympique Lyon), Lucas Digne (Everton – Anglia), Presnel Kimpembe (PSG), Jules Koundé (Sevilla – Spanyolország), Dayot Upamecano (Bayern München – Németország), Raphaël Varane (Manchester United – Anglia), Kurt Zouma (Chelsea – Anglia), Theo Hernandez (AC Milan – Olaszország)
Középpályások: Aurélien Tchouaméni (Monaco), Paul Pogba (Manchester United – Anglia), N'Golo Kanté (Chelsea – Anglia), Corentin Tolisso (Bayern München – Németország), Jordan Veretout (AS Roma – Olaszország)
Támadók: Kylian Mbappé (PSG), Karim Benzema (Real Madrid – Spanyolország), Kingsley Coman (Bayern München – Németország), Moussa Diaby (Bayer Leverkusen – Németország), Antoine Griezmann (FC Barcelona – Spanyolország), Thomas Lemar (Atlético Madrid – Spanyolország), Anthony Martial (Manchester United – Anglia)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik