Sztárportrék: a foci-vb legnagyobb csillagai lehetnek

A játékosportrékat BACSKAI JÁNOS készítetteA játékosportrékat BACSKAI JÁNOS készítette
Vágólapra másolva!
2010.06.10. 16:24
null
Ugyan érkeznek hősök a „relatív” névtelenségből – lásd Fabio Grosso esetét a 2006-os világbajnokságon –, a vb-ken a legnagyobb érdeklődés mégis mindig a világsztárokat övezi. Világszerte felkapják a fejüket a szurkolók, ha Xavi rúgást kap edzésen, ha Ferdinandnek le kell mondania a szereplést, és a lista még sokáig folytatható. Az NSO foci-vb-re készített adatbankja segítségével átböngészhetik a válogatottak legnagyobb csillagainak életrajzát, karrierjük statisztikáit, játékosként és csapatukkal elért dicsőséglistájukat – mindent, ami lényeges lehet a világbajnokság előtt.

Csak néhány kérdés, amelyre megleli a választ adatbankunkban: ki az a világklasszis csatár, aki jobbhátvédként kezdte pályafutását, és mikor megbukott az iskolában, egy évre eltiltották a focitól? Kit neveznek a „Michoacáni császárnak"? Hol kezdte karrierjét Cristiano Ronaldo? Melyik kapusklasszis jutott túl a száz válogatottságon, annak ellenére, hogy még nincs 30 éves? Melyik védő szerzett hat gólt egy szezonban, amikor ifjúkorában Szabadkára adták kölcsön?

A válaszokat megtalálja a Nemzeti Sport Online vb-adatbankjában, számtalan más érdekességgel és adattal együtt!

NSO vb-adatbank: Top 20, a foci-vb nagy sztárjairól!
NSO vb-adatbank: A vb összes játékosának profilja

NSO VB-ADATBANK
Június 11-én a Dél-Afrika–Mexikó nyitó mérkőzéssel megkezdődik a 2010-es labdarúgó-világbajnokság, és egy hónapra mindenki a futball legnagyobb seregszemléjére figyel. Tegyék meg Önök is, a Nemzeti Sport Online foci-vb-adatbankja segítségével: csapatprofilok, játékosadatlapok, statisztikák, mezek, stadionok, válogatottbemutatók, beharangozó sorozatok, letölthető szurkolói szoftver – minden, amit a világbajnokságról tudni kell! 
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik