Vb 2022: három óra izgalom az Eiffel Műhelyházban

BODNÁR ZALÁNBODNÁR ZALÁN
Vágólapra másolva!
2022.12.19. 14:22
null
Ballai Attila Kemény Dénesse (balra) és Rákosi Gyulával (jobbra) izgulta végig a vb-döntőt (fotó: Koncz Márton/Nemzeti Sport)
Lapunk szervezésében a futballrajongók igazán exkluzív helyszínen élvezhették végig a katari világbajnoki döntőt.

Az ország legnagyobb vetotővászna előtt, korszerű hangtechnikával felszerelt, négyszáz nézős teremben nézhették meg az Argentína–Franciaország világbajnoki döntőt az Opera Eiffel Műhelyházában azok, akik a Nemzeti Sporttal tartottak.

A Kőbányai úti többfunkciós háttérbázison egy órával a kezdőrúgás előtt pódiumbeszélgetést zajlott Ballai Attila, a Nemzeti Sport lapigazgatója vezetésével, a két vendég a ferencvárosiak legendás csatára, Rákosi Gyula és Kemény Dénes háromszoros olimpiai bajnok vízilabdaedző volt.

(Fotó: Koncz Márton)
(Fotó: Koncz Márton)

„Gyula bácsi az 1962-es és az 1966-os világbajnokságon is játszott, mindkét csapatunk a negyeddöntőig jutott, de kis szerencsével döntős is lehetett volna, Kemény Dénes pedig több nagy döntőt is megnyert, de azért is őket hívtuk meg, mert Rákosi Gyula 1938-ban, Dénes pedig 1954-ben született, abban a két évben játszottunk vb-döntőt      – mondta Ballai Attila.      – Nagy izgalmat hozott a finálé, de mindketten egyetértettek abban, nem méltó, hogy tizenegyesekkel dőljön el a trófea sorsa, talán még a megismételt meccs is jobb megoldás lenne.”   

(Fotó: Koncz Márton)
(Fotó: Koncz Márton)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik