Eb 2020: idén már nem lehet jegyeket vásárolni a kontinensviadalra

Vágólapra másolva!
2020.11.13. 20:34
null
Minden bizonnyal telt házas mérkőzések lesznek a Puskás Arénában (Fotó: Török Attila)
Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott csütörtök este kijutott a 2021-re halasztott Európa-bajnokságra, így joggal merülhet fel a kérdés a szurkolókban, mikortól lehet ismét jegyeket venni.

 

Több jegyértékesítési időszak is már korábban lezárult, ettől függetlenül lehet majd még belépőhöz jutni. Miután csütörtök éjjelteljessé vált az Európa-bajnokság mezőnye, ahivatalos jegyértékesítési portálonújabb információk jelentek meg a tikettvásárlások kapcsán.

„Jelenleg nem lehet jegyeket venni. Jegyvásárlással kapcsolatos további információ 2021-ben lesz elérhető, beleértve a novemberi playoffmérkőzéseken kvalifikáló Észak-Macedónia, Magyarország, Skócia és Szlovákia szurkolóinak is”– olvasható. Hozzáteszik: javasolják, hogy rendszeresen látogassanak el a drukkerek ahivatalos jegyértékesítési oldalra, ahol első kézből tájékozódhatnak a jövőbeni jegyvásárlási lehetőségekről.

A magyar válogatott aPuskás Arénábanjúnius 15-én az Európa-bajnok Portugáliával, mígjúnius 19-én a világbajnok Franciaországgalmérkőzik meg a csoportkörben. Továbbá lesz egynyolcaddöntő is Budapesten, június 27-én. Ami biztos, hogy a C-csoport (Ausztria, Észak-Macedónia, Hollandia, Ukrajna) első helyezettje lesz az egyik résztvevője ennek a mérkőzésnek, a másik csapat kilétét a csoportmeccsek eredményei határozzák meg.

A további jegyértékesítést befolyásolja, hogy végül hány országban rendezik majd meg az Eb-t, valamint hogy lehetnek-e majd nézők, és ha igen, akkor hány százalékos kihasználtsággal tölthetik meg a stadionokat. Minderre legkorábban jövőre kapunk választ.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik