Videó: megérkezett Daniel Ricciardo borának második évjárata

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.04.04. 15:03
Daniel Ricciardo tavaly mutatta be az első saját borválogatását, melyet az egyik legnagyobb ausztrál pincészettel karöltve készített, most pedig DR3 II néven megérkezett a második évjárat.

A McLaren 32 éves pilótája köztudottan rajong a vörösborokért, s az Ausztrál Nagydíj előtt egy vicces videóban bejelentette, megérkezett az új bora, amelyet már elő lehet rendelni – írja az essentiallysports.com. „Visszatértünk, baby. Íme, hogy mi készült az elmúlt 362 napban, négy órában és hat percben.”

„Bor körül nőttem fel, ez a véremben van. Olasz örökségemmel és a családom borosztó szeretetével együtt apám egy kicsit hobbi borász, és fiatal korom óta körülvesz a bor iránti szenvedély – idézi Daniel Ricciardo tavalyi nyilatkozatát a hu.men-life.net.Elég kíváncsi gyerek vagyok, mindig szeretek tanulni, a bor pedig igazi mesterség. Szeretném bepiszkolni a kezem és igazán látványos bort készíteni, amely egyedülálló perspektívát nyújt a finom borról. És hogy ezt Peter Munróval, Ausztrália egyik legjobb borászával együtt megtehessük, valódi kiváltság. Ez is garantálja, hogy a borok ízletesek lesznek!”

Ricciardo borához kapható egy különleges, „ricciardós” üvegtál is, melyeket borok üledékmentesítésére, illetve levegőztetésére használnak. Ezt a – borhoz hasonlóan limitált kiadású – tálat most a pilóta versenycipője ihlette. Ricciardo ugyanis ahányszor dobogóra kerül, mindig fogyaszt belőle pezsgőt. Ennek megvétele is azonban drága mulatság, mivel egyetlen darab is 700 ausztrál dollárba (176 ezer forintba) kerül belőle – hívja el a figyelmet a vezess.hu.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik