F1: Ricciardo flamingókat látott, majd „leitatta” a színészt

Vágólapra másolva!
2017.06.12. 15:36
Végig vezetett, és könnyedén megnyerte a Kanadai Nagydíjat a háromszoros világbajnok, Lewis Hamilton. Érdekes jelenetekből ezúttal sem volt hiány: Max Verstappen szenzációs rajtja, majd kiesése; a Force India remeklése és a pilóták közti huzavona; Daniel Ricciardo és az interjúkat készítő Sir Patrick Stewart alakítása mind-mind színesítették az egyébként nem túlságosan eseménydús futamot. Íme, a legérdekesebb, legviccesebb jelenetek!

VERSTAPPEN. A fiatal holland pilóta parádésat rajtolt, jó versenye lehetett volna, ám nem sokkal az indulás után megállt alatta a Red Bull. Balszerencse.VERSTAPPEN. A fiatal holland pilóta parádésat rajtolt, jó versenye lehetett volna, ám nem sokkal az indulás után megállt alatta a Red Bull. Balszerencse.


TALÁLKOZÓ. Carlos Sainz Jr. és Felipe Massa is korán kiszállt, ők a rajt után akadtak össze – be is jött a biztonsági autó.


AZ ELSŐ. A Renault vendégül látta a fiatal – és gyönyörű – teniszezőt, a kanadai Eugenie Bouchard-t, akinek ez volt élete első Formula–1-es versenye.


MEGLEPETÉS!
Amikor rájössz, hogy Esteban Ocon néhány kör erejéig a második helyen autózott…

ALONSO. A kétszeres világbajnok mindent megtett, ám két körrel a leintés előtt a McLaren-Honda ismét felmondta alatta a szolgálatot. Néhányakban felvetődött, hogy az F1 vezetői által újjáélesztett montréali csónakversenyt megnyerő McLaren a Honda motorjánál megbízhatóbb erőforrást is a spanyol pilóta rendelkezésére bocsáthatott volna…

ITT VAGYOK! Alonso, miután kiszállt az autójából, egyszerűen felsétált a közeli tribünre a nézők közé. Ha már neki nem lehetett jó napja…



STROLL.
Az ifjú kanadai nagyot küzdött hazai közönsége előtt: a kilencedik helyen ért célba, megszerezve ezzel karrierje első világbajnoki pontjait.




MINEK ELLENSÉG, HA VAN CSAPATTÁRS! A Force India versenyzői, Sergio Pérez és Esteban Ocon remekül versenyeztek, ám minden bizonnyal egymást szeretnék legkevésbé látni jelenleg. A Pérez mögött haladó Ocon szeretett volna egy esélyt, hogy csapattársán átlépve megelőzhesse Daniel Ricciardót, ám a mexikói nem engedte el, Sebastian Vettel pedig utolérte és megelőzte.



FLAMINGÓK MINDENHOL! És hogy a folyamatosan védekezni kényszerülő Ricciardo mit láthatott a visszapillantó tükrében? Nos, fla… mármint… többnyire a két Force Indiát.


APROPÓ, RICCIARDO. Megint itt a shoey! És már nemcsak a harmadik helyen záró ausztrál pilóta iszik pezsgőt a cipőjéből: rávette az interjúkat készítő színészt, Sir Patrick Stewartot, hogy ő is kortyoljon néhányat – a közönség nagy örömére!



JUHARLEVÉL. Ezeket a trófeákat vihették haza a dobogósok – nem néznek ki rosszul!


APRÓ SZENNYEZŐDÉS.
Jolyon Palmer bukósisakja így nézett ki a leintés után. Egyetértünk a Renault-val: nem irigyeljük azt, akinek le kell majd takarítania.


MÉLYVÍZ!
A Mercedes istálló egyik tagja testközelből is megtapasztalhatta, milyen a kanadai víz. Sőt, ismétlés is volt!



HAMILTON SIMÁN NYERT. Valtteri Bottas második lett, Sebastian Vettelnek ezúttal nem volt szerencséje, ám így is a negyedik helyen ért célba – a háromszoros világbajnok Hamilton a hétvégén beérte Ayrton Sennát is, s vasárnap már hatodszor nyert Kanadában – ezzel faragott hátrányán a pontversenyben.




ÉS MÉG EGY FIATAL SZURKOLÓNAK IS ÖRÖMET SZERZETT!



FOLYTATÁS KÉT HÉT MÚLVA, AZERBAJDZSÁNBAN!



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik