F1: együtt bulizott a Magyar Nagydíj után Hülkenberg, Lorenzo és Schäfer is

Vágólapra másolva!
2023.07.26. 18:28
null
Nico Hülkenberg képviselte az aktuális mezőnyt (Fotó: GR1D CLUB Budapest)
Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is több sztársportoló vett részt a GR1D CLUB F1-es nemzetközi bulisorozat budapesti állomásán vasárnap este, amely a Magyar Nagydíj afterpartyja volt.

Vasárnap ismét hazánkban rendezték meg a GR1D CLUB exkluzív éjszakai eseményét a Felix Kitchen & Barban, amely, ha nem is hivatalosan, de mindenképp az első számú F1-es afterpartynak számít a Magyar Nagydíjat követően. Az első ilyen bulit még 2013-ban rendezték meg, és azóta csak a Covid által sújtott években (2020, 2021) szakadt meg a sorozat.

Az esemény rangját elsősorban az adja, hogy eddig minden alkalommal eljöttek F1-es versenyzők, ami idén sem volt másként – ezúttal Nico Hülkenberg, a Haas pilótája képviselte az aktuális mezőnyt. A Formula–1-es családból azonban mások is megjelentek, például Vitantonio Liuzzi és Timo Glock expilóták, illetve Mario Isola, a Pirelli motorsport-igazgatója. De más sztársportolók is ezen a bulin vezették le a hétvégét, többek között Jorge Lorenzo (háromszoros MotoGP-világbajnok), Talmácsi Gábor (125 köbcentis gyorsasági-motoros világbajnok), Schäfer András (válogatott labdarúgó), valamint Emily Bölk, Angela Malestein és Andrea Lekics (az FTC kézilabdázói).

A hangulatot fokozta még a Demeter Richárd Fashion Show látványos előadása. A legnagyobb slágereket EROK (USA), a Red Bull Racing rezidense és a Felix rezidens DJ-je, Infragandhi keverte.

Az FTC kézilabdázói, jobbról balra Angela Malestein, Emily Bölk és Andrea Lekics (Fotó: GR1D CLUB Budapest)
Az FTC kézilabdázói, jobbról balra Angela Malestein, Emily Bölk és Andrea Lekics (Fotó: GR1D CLUB Budapest)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik