F1: a Red Bull szerint elfogadhatatlan a Renault-motor

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.22. 19:57
Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke az Osztrák Nagydíj után azt mondta, hogy változást akar látni a Renault-nál, mert a francia gyártól kapott erőforrás teljesítménye és megbízhatósága is elfogadhatatlan.

A Red Bull Ringen Sebastian Vettel motorja már az első körben leállt, és mire újraindult, a később kiálló német körhátrányba került, Daniel Ricciardo pedig csak a nyolcadik lett.Sebastian Vettel motorja már az első körben leállt, és mire újraindult, a később kiálló német körhátrányba került, Daniel Ricciardo pedig csak a nyolcadik lett.

„Bosszantó, hogy ilyen helyzetbe kerültünk, a megbízhatóság és a teljesítmény is elfogadhatatlan – mondta Horner a Renault-ról. – Rengeteg sikert értünk el a Renault-val, az összes versenyünket és a négy világbajnokságot is vele nyertük meg, de most egy helyben toporgunk. Nem javul a helyzet, valamin változtatnia kell a Renault-nak. Ez így nem mehet tovább, a Renault és a Red Bull számára is kellemetlen a helyzet."

Horner nem tért ki arra, milyen változtatásra gondolt.

„Ez nem a mi ügyünk, nem a mi felelősségünk, de valaminek történnie kell, mert ami most van, az rossz. A Red Bull a felhasználó, és elégedetlen azzal, amit kap és használnia kell" – mondta Horner.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik