El: a Crvena zvezda vezetőedzője meglepetésre számít Csercseszovtól

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2022.10.12. 19:03
null
Milos Milojevics meglepetésre számít kollégájától (Fotó: Árvai Károly)
A múlt heti, belgrádi 4–1-es vereség után ismét a Crvena zvezdával találkozik a Ferencváros az Európa-liga csoportkörében. A magyar csapat után a szerbek is megtartották mérkőzés előtti sajtótájékoztatójukat.

 

A Nemzeti Sport arról kérdezte a Crvena zvezda vezetőedzőjét, Milos Milojevicset, hogy felkészült-e a ferencvárosi szurkolók teremtette hangulatra?

„Megszoktuk már, hogy ilyen szurkolók előtt játszunk, nemcsak otthon, hanem sokszor idegenben is. Ez csak jót tesz nekünk, úgyhogy reméljük, holnap is remek hangulat vár ránk.”

Arra is kíváncsiak voltunk, mit tart az FTC legnagyobb erősségének.

„Gyorsak, kreatívak a játékosai. Gyorsan mennek át védekezésből támadásba, erre kell figyelnünk. Jobban kell játszanunk, mint a múlt héten, mert minden a nulláról kezdődik.”

Honfitársai arról faggatták: aláírná-e előre a döntetlent.

„Nem, soha, ez nem a mi hozzáállásunk. Mindig nyerni akarunk, előre semmit sem fogadunk el. Tiszteljük a Ferencvárost, nagyon felkészültünk, nyerni szeretnénk. Ha a fiammal focizok, akkor is győzni akarok.”

Azt is elárulta, hogy jelenleg mindenki egészséges a keretben, így édes terhe van: posztonként 2-3 játékosból kell kiválasztania a legjobbat.

„Szerintem az ellenfél edzője próbál majd meglepni minket valamivel. Nekik is minőségi a keretük, több játékosuk van minden posztra. Arra számítok, hogy a Fradi lesz az agresszívabb, mert Belgrádban talán a döntetlennel is megelégedett volna, de itt majd nyerni akar.”

EURÓPA-LIGA, CSOPORTKÖR
H-CSOPORT, 4. FORDULÓ
Csütörtök, 21.00:
Trabzonspor (török)–Monaco (francia) – élőben az NSO-n!
Csütörtök, 21.00: Ferencváros–Crvena zvezda (szerb) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

A H-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Monaco
3 2 1 4–2 +2
6
2. FERENCVÁROS
3 2 1 5–6
–1
6
3. Crvena zvezda 3 1 2 5–4 +1 3
4. Trabzonspor 3 1 2 5–7 –2
3

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik