A kapus Végh Zoltán akár egy döntetlennel is elégedett lenne

Vágólapra másolva!
2007.08.01. 13:48
Garami József, az MTK labdarúgócsapatának szakmai igazgatója dicsérte a csapat örmény ellenfelét, és sokkal nyugodtabban várná a visszavágót, ha az első találkozón együttese kétgólos előnyre tett volna szert. A szakember mindezt az NSO TV-nek nyilatkozta. A gárda válogatott kapusa, Végh Zoltán bármilyen eredménnyel elégedett lenne, amivel a magyar ezüstérmes kerül a következő körbe.
Garami József nem lehetett túl nyugodt az első mérkőzés után
Garami József nem lehetett túl nyugodt az első mérkőzés után
Garami József nem lehetett túl nyugodt az első mérkőzés után
Garami József nem lehetett túl nyugodt az első mérkőzés után

Garami József, a kék-fehérek edzője elmondta, hogy az első mérkőzés nagyon nehéz volt, és nem teljesen elégedett az egygólos sikerrel.

„Még egy gól nagyon kellett volna, akkor könnyebb szívvel utazhatnánk a visszavágóra, hiszen minden híresztelés ellenére a MIKA nagyon jó csapat, technikás és kulturált futballt játszó együttes néhány kiemelkedő egyéniséggel” – értékelte az ellenfelet a szakember.

A tréner a továbbiakban elmondta, hogy Bori Gábor sérülés miatt nem lép pályára a visszavágón, továbbá a két később igazolt játékosát, Kulcsár Tamást és Bajúsz Endrét sem nevezheti a mérkőzésre.

„Az összeállításban annyi lesz a változás, hogy a Bori Gábor helyén minden bizonnyal Ladóczki István kap majd lehetőséget.”

Nyilatkozott az NSO TV-nek a tavalyi bajnokság ezüstérmesének a kapusa, Végh Zoltán is, aki szerint nagyon nehéz kilencven perc vár majd az MTK-ra Jerevánban.

„Fekete ló jellegű (sic!) csapattal találkozunk csütörtökön, abból, amit itthon játszottak, megtudtunk valamit, de nem sokat – kezdte a mondandóját a hálóőr. – Hazai környezetben biztosan tovább akarnak jutni, ezért felfokozott hangulatban lépnek majd pályára.”

A válogatott kapus kiemelte az örmények csapatkapitányát, aki szerinte jól képzett futballista, de hozzátette, hogy a csapat két brazil idegenlégiósa is nagyon technikás, ezért rájuk is fokozottak kell figyelni csütörtöki találkozón.

„Eredményre nem szeretnék tippelni, de igazából egy döntetlennel már elégedett lennék, vagy bármi mással, csak az a lényeg, hogy mi kerüljünk a következő körbe.”

EMLÉKEZTETŐ, UEFA-KUPA, SELEJTEZŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS


MTK MIKA (ÖRMÉNY)
Végh Hakobjah
Horváth L. Alex
Lambulic Fursin
Pintér Petikjah
Pollák Souza
Bori Antonjan
Zsidai Nascimento
Pátkai Rodrigues
Pál Sahgeldjah
Kanta Riztic
Urbán Mikaeljan
Szakmai igazgató: Vezetőedző:
Garami József Arkagyij Andriaszjan

Gólszerzők: Pintér (20.), Urbán (57.) ill. Kleber Luis (45.)
Cserék: Bori h Hrepka (55.), Pál h Ladóczki (78.), Kanta h. Szabó Á. (85.) ill. De Souza h. Davtyan (69.), Tales h Cleber (81.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik