KaranténKirály: királya vagy királynője lesz a karanténnak?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.06.20. 11:16
A fináléjához érkezett a Sport Tv sportolók számára kiírt otthoni vetélkedője, a KaranténKirály. A döntőben a Győri Audi ETO KC kiválósága, Fodor Csenge és a Debrecen labdarúgócsapatának korábbi ikonja, Dombi Tibor találkozik.

Elérkezett a KaranténKirály döntője, amelyben speciális feladatot kaptak a versenyzők. Egy filmjelenetet kellett eljátszaniuk. Dombi Tibor ledobta az atombombát, a Papírkutyákat választotta, ráadásul Madar Csaba, egykori debreceni csapattársa is segítségére volt.

És hogy ez miért atombomba? Két okból is.

Egyrészt, a Papírkutyákban a shotokan harci bemutató főszereplője Kuplung, akit Mucsi Zoltán alakít zseniálisan. Rajta nem törnek el a cseréplécek, amikkel hű társa, Csumpi, azaz Scherer Péter bombázza... Igen, Scherer Péter, aki majd zsűrizni fogja a produkciót. Azonban ne féljen senki, nem lesz elfogult a színművész úr.

Másrészt – és a futballszerető közönségnek ez is legalább olyan érdekes lehet, mint maga a videó –Dombi videójának mellékszereplője Madar Csaba, egykori debreceni és válogatottbeli csapattársa. Ők ketten rengeteg szép pillanatot szereztek a Loki szurkolóinak, de például az atlantai olimpián is ott voltak mindketten a magyar csapatban. Madar gólt lőtt Brazíliának és Japánnak is.

Fodor Csenge is elképesztő videót eszelt ki, neki párja, Vida Máté segített, úgyhogy Dombi ezzel az alakítással sem tudta biztossá tenni még, hogy ő legyen a király. Nagy csata várható szombaton 17.45-től a Sport1-en, eldől tehát, hogy Királya vagy Királynője lesz a karanténnak a sportolók között.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik