Számtalan remek esemény a Kihívás napján

Vágólapra másolva!
2019.05.28. 14:56
Május 29-én újra jöhet a Kihívás napja! Sok-sok ezren készülnek egy jó mozgásra, sportolásra – bemutatunk néhány érdekesnek ígérkező eseményt, de szinte bárhol az országban lehet csatlakozni a programokhoz.

Az alábbiakban rövid ízelítőt közlünk a szerdai sportprogramokból, de érdemes böngészni a Kihívás napja honlapját is, hátha mindenki megtalálja a neki tetsző eseményeket.

Csókakő: A Báró Nádasdy Tamás Tagiskola is aktívan tervez és szervez a Kihívás napjára. Méta? Igen. Lesz ez is, és még sok más program. Az iskola udvarán egyfajta forgószínpadként működő módszerrel különböző programokat rendeznek (például ügyességi játékok, foci, kézi- és röpimeccsek).

Tápiószentmárton: Ki korán kel…Tartja a mondás. A Kihívás napi nagy hajrá már éjfélkor elkezdődik Tápiószentmártonban, 20 perces bemelegítő zenés gimnasztikával kezdődik az éjjeli program a község központjában a szökőkútnál.

Aranyosapáti: Mozgásra buzdít a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Apáti iskola is. Trambulinon ugrálással, pingpongmeccsekkel, csocsóval és focival készülnek a nagy napra. Rendőrökből sem lesz hiány, a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság biciklis akadálypályát épít, és oda várja a diákokat.

Sopron: A soproni önkormányzat nagyon belehúzott a szervezésbe. Torna, labdarúgás, futás, túra, tai chi, sőt, 15.30-tól tizenegy edző segítségével negyedórás blokkokban tartanak majd mozgásos foglalkozásokat.

Becsehely: A Zala megyei településen a küzdősport iránt érdeklődők betekintést nyerhetnek az iron box alapjaiba. Aki kellően vállalkozó szellemű, az elfuthat Valkonyára, majd vissza Rudolf Tamás ultramaratonista futó vezetésével.

Jászkarajenő: Gyere és gyúrj együtt ismerőseiddel, barátaiddal, akár ismeretlenekkel. Reggel nyolctól este kilencig a Jászkarajenői Kondiparkban saját testsúlyos edzés lesz. Futás, labdajáték, tollas, ez is szerepel a programok között. Az a cél, hogy mozduljon meg a falu.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik