Videó: Conte egy kérdés után távozott a BL-meccs utáni sajtótájékoztatóról

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2022.10.27. 11:39
null
Conte reklamálásért végül piros lapot kapott (Fotó: AFP)
A Tottenham Horspur 1–1-es döntetlent játszott a Sportinggal a Bajnokok Ligájában szerda este. A VAR az utolsó percben vette el Harry Kane gólját, így a Spurs még nem jutott tovább. A londoniak vezetőedzője, Antonio Conte dühösen értékelt a sajtótájékoztatón, amelyen mindössze egy kérdésre válaszolt, majd távozott.

 

A 96. percben Harry Kane betalált, a Spurs játékosai és a stáb már a győzelmet ünnepelte, amikor a VAR les miatt érvénytelenítette a találatot. Az eset után Antonio Conte reklamálásért piros lapot kapott.(VIDEÓ AZ ELVETT GÓLRÓL)

„Szeretném látni, hogy a VAR elég bátor-e ahhoz, hogy ugyanezt az igazságtalan döntést – mert Kane előtt volt a labda – topcsapat esetében is meghozza fontos mérkőzésen. Bocsánat, nagyon dühös vagyok, mert bizonyos esetekben el kell fogadni az ilyen döntéseket, de néha ezek nem jók. Őszintén, egyáltalán nem értem az ilyen szituációkat, és ha nem értem, akkor nagyon dühös leszek” – nyilatkozta Antonio Conte a sajtótájékoztatón.

A Spursnek nyernie kellett volna, hogy bebiztosítsa helyét a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában, a döntetlennel ugyan vezeti a D-csoportot, de még akár a negyedik helyen is végezhet.

„Az első félidőben alacsony intenzitással játszottunk, a Sporting megérdemelten szerezte meg a vezetést. A mérkőzés végén azonban, látva a második félidőnket, megérdemeltük volna a három pontot. De a döntés miatt meg kell várnunk a Marseille elleni meccsünket.”

A menedzser hozzátette, a döntés nagy kárt okozott, a klubnak, így erősnek kell lennie. Bátorította a Tottenhamet, hogy beszéljen a megfelelő emberrel – utalt a döntéshozókra –, főleg, ha végül nem jut tovább a londoni gárda.

„Remélem a klub megérti a helyzetet, és a megfelelő szituációban jelzi a megfelelő emberek, különben csak a menedzser beszél.”

Miután mindezt elmondta, mindössze egy kérdés után távozott a sajtótájékoztatóról az olasz szakember.


BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR
5. FORDULÓ

D-CSOPORT
Tottenham Hotspur (angol)–Sporting CP (portugál) 1–1(Bentancur 80., ill. M. Edwards 22.)
Eintracht Frankfurt (német)–Olympique Marseille (francia) 2–1(Kamada 3., Kolo Muani 27., ill. Guendouzi 22.)

A D-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Tottenham52216–5+18
2. Sporting CP52127–7 07
3. Eintracht Frankfurt52125–7–27
4. Marseille5237–6+16
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik