BL: összesen 152 millió forintot nyertek a fogadók az FTC meccsével

Vágólapra másolva!
2022.08.04. 18:14
null
Boli (jobbra) szerzett vezetést a Ferencvárosnak (Fotó: fradi.hu)
A Ferencváros Qarabag elleni BL-selejtezős mérkőzése a Tippmixen és a TippmixPrón is népszerű fogadási lehetőség volt: több mint 877 ezer leadott tipphez 152 millió forintot is meghaladó össznyeremény társult.

Az FTC Franck Boli révén a 17. percben megszerezte a vezetést (gólszerzésére 3.50-es nyereményszorzóval lehetett fogadni), ám a házigazda még az első félidőben egyenlített, így már a 34. percben nyerő lett mintegy 60 ezer olyan fogadás, amely a „Mindkét csapat szerez gólt” soron az „Igen” kimenetelre érkezett.

Miután több gól nem született, az „1X2 + Mindkét csapat szerez gólt” fogadási esemény kapcsán tizenkétezret is meghaladó számú tipp lett tökéletes, 4.35-ös záró oddsszal.

Ennél is magasabb nyereményszorzót könyvelhettek el, akik arra számítottak, hogy a Fradi szerez vezetést, de a végeredmény döntetlen lesz (8.00), a találati arány pedig 31 százalékos lett.

A legtöbb helyes tipp a mérkőzés végkimenetelére vonatkozó fogadási lehetőséghez fűződött: a 324 ezernél is több megtett fogadásból majd'116 ezer szerint egyik csapat sem várja előnyből a budapesti visszavágót. Aki a döntetlenre tett, 3.40-es szorzóval is kalkulálhatott.

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN IDE KATTINTVA OLVASHAT!

BAJNOKOK LIGÁJA
SELEJTEZŐ, 3. FORDULÓ, ELSŐ MÉRKŐZÉS

QARABAG (AZERI)–FERENCVÁROS 1–1 (1–1)
Baki,
Tofiq Bahramov Stadion, 29 500 néző. Vezette: Ekberg (svéd)
QARABAG: Mahammadaliyev – Vesovics, Mustafazade, B. Hüseynov, Bayramov – Qarayev, Jankovics (Romao, 84.), Ozobic (Seydayev, 79.) – Owusu, Wadji (Andrade, 90+3.), Zoubir. Vezetőedző: Qurban Qurbanov
FERENCVÁROS: Dibusz – Botka, S. Mmaee (Thelander, 57.), Knoester (Kovacevic, 67.), Civic – Esiti, Laidouni (Besic, 88.) – A. Traoré, Zachariassen, Nguen – F. Boli (Vécsei, 67.). Vezetőedző: Sztanyiszlav Csercseszov
Gólszerző: Owusu (34.), ill. F. Boli (17.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik