BL: Huntelaart óvni kell, Szalai kezd Madridban - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.17. 13:31
A német Die Welt szerint Szalai Ádám a kezdőcsapatban kap helyet a Schalke 04-ben kedden a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő Real Madrid elleni visszavágóján. Az ok, hogy Jens Keller vezetőedző az első mérkőzésen elszenvedett 6–1-es vereség után elsősorban abban reménykedik, hogy egyik kulcsjátékosa sem sérül meg, így pihenteti többek között Klaas-Jan Huntealaart is.

Keller nem titkolta, hogy már a hét végi, Eintracht Braunschweig elleni bajnokit szem előtt tartva jelöli ki kezdőcsapatát, mint ahogy Carlo Ancelotti is a vasárnap esti Barcelona elleni bajnokira tartalékoltat.

„A jelenlegi helyzetünkben nehéz rotációs rendszert alkalmazni, de ahol tudjuk, megtesszük. A legfontosabb, hogy egyik kulcsjátékosunk se sérüljön meg. Persze az első meccs eredménye ellenére ez is fontos találkozó, tartozunk a szurkolóinknak azzal, hogy tisztesen helyt álljunk" – mondta Keller.

A Die Welt szerint Keller szavaiból egyértelműsíthető, hogy Szalai kezd, hiszen csatár posztján van alternatíva, ráadásul a holland igen sérülékeny, vele nem érdemes kockáztatni.

Szalai legutóbb december 21-én, a Nürnberg ellen 0–0-ra végződött bajnokin szerepelt a Schalke kezdőcsapatában, amikor Huntelaar még súlyos sérüléséből lábadozott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik