D. Á. 2020.05.15 08:29 Frissítve: 2020.05.16 03:35

Barca: Messi szerint jobban kell játszaniuk, ha BL-t akarnak nyerni

Lionel Messi, a Barcelona labdarúgócsapatának világklasszis támadója szerint jobban kell futballoznia csapatának ahhoz, hogy esélyes legyen a Bajnokok Ligája megnyerésére.

Lionel Messi nincs megelégedve a Barca játékával (Fotó: AFP)

 

Lionel Messi szerint a Barcelona nem fogja megnyerni a Bajnokok Ligáját abban az esetben, ha továbbra is úgy játszik, ahogyan a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet előtt.

A katalánok – akik a múlt héten újra edzésbe álltak – a nyolcaddöntő visszavágóra készültek a Napoli ellen, mielőtt márciusban bejelentették, hogy felfüggesztik a BL-t és a La Ligát is. Messiék az odavágón 1–1-es döntetlent értek el Olaszországban, amely idegenben nem számít rossz eredménynek, a játékkal viszont egyáltalán nem volt megelégedve a Barcelona argentin világklasszisa, szerinte így nem lehet BL-t nyerni – ellentétben a vezetőedzővel, Quique Setiénnel.

„Soha nem írnám le a társaimat, és számomra nem is kérdéses, hogy megnyerhetjük a BL-t, de nem azzal a játékkal, amit produkáltunk” mondta Lionel Messi.

„Mindenkinek megvan a maga véleménye. Az enyém az, hogy szerencsés voltam, hiszen minden évben a Bajnokok Ligájában léptem pályára, és biztosan tudom, hogy ilyen futballal nem lehet megnyerni a sorozatot. Talán Setiént is csak félreértette a média” – folytatta az argentin zseni.

A Barca két ponttal előzi meg jelenleg a Real Madrid együttesét a spanyol bajnokságban 27 forduló után. A hosszabb szünet után a topligák hamarosan visszatérhetnek a televízió képernyőirea Bundesliga már a hétvégén.

„A szünet talán jól jött nekünk, egyelőre ki kell várnunk, mikor indulnak újra a bajnokságok, aztán minden kételyt magunk mögött kell hagynunk, hogy elérjük azt a szintet, amire képesek vagyunk” – tette hozzá Messi.

2020.12.01 01:17:11

Bajnokok Ligája M. D.

ESÉLYLATOLGATÁS A Real Madrid és az MU is továbbjut egy győzelemmel, a Liverpool és a Dortmund már döntetlennel is.

2020.11.30 21:41:01

Bajnokok Ligája  THURY GÁBOR     

NS-VÉLEMÉNY. A Ferencváros egyre karakteresebben játszik.

2020.11.25 20:40:54

Bajnokok Ligája M. G.

Hazard büntetett, a hazaiak nem kaptak büntetőt, Vidal kireklamált egy piros lapot, Rodrygo döntött.

2020.11.25 20:11:14

Bajnokok Ligája B. Á.

Mivel döntetlent játszott az Atlético és a Lokomotiv, a címvédő Bayern már biztosan csoportelső.