BL: Bellingham betöltötte a Benzema által hagyott űrt – Rudi Garcia

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.10.03. 11:46
null
Rudi Garcia szerint a királyiak gyenge pontját kell kihasználni a sikerhez (Fotó: Getty Images)
A Real Madrid játékát és nyári átigazolásait dicsérta Rudi Garcia, az olasz Napoli vezetőedzője a két csapat kedd esti Bajnokok Ligája-csoportmeccsét megelőző sajtótájékoztatón. A francia szakember továbbá hozzátette, hogy csapatának ki kell használnia a királyi gárda gyenge pontjait.

„Erős csapatunk van, de a győzelemhez alázatra és százhúsz százalékos teljesítményre lesz szükség – kezdte mondandóját Rudi Garcia.(...) Nagyra értékelem és jól ismerem Ancelottit, nehéz meccsre számítok. Ezzel együtt az a célunk, hogy kimenjünk a pályára és mindent megtegyünk a győzelemért.”

„Szívvel és ésszel kell játszanunk. A szíve mindenkinek kint lesz a pályán, ebben biztos vagyok, de a fejünket is használnunk kell. Meglesznek a pillanatok a mérkőzés során, amikor hatékonyan kell letámadnunk és meg kell akadályoznunk a Realt abban, hogy érvényesíteni tudja az erényeit” – fogalmazott a Napoli mestere, aki kitért a királyi gárda nyári szerzeményeire is.

„A Real Madrid remekül kezelte Benzema távozását, s megszerezte Bellinghamet, aki kiválóan játszik a két csatár mögött – azt is mondhatjuk, hogy betöltötte a francia által hagyott űrt. Ezzel együtt egy ilyen csapat ereje nem csupán egyetlen játékosban van, hiszen ott van Joselu is, aki ugyancsak kiváló labdarúgó. A Real technikás, de ezzel egyidőben kiváló fizikummal rendelkező gárda, amely jól gazdálkodik a pontrúgásaival” – dicsérte ellenfelét Rudi Garcia.

FÖLDRENGÉS VOLT NÁPOLYBAN A MECCS ELŐTTI ÉJJEL
A mérkőzést megelőző éjszakán a Richter-skála szerinti 4-es erősségű földrengés rázta meg a várost – az olasz hatóságok beszámolója szerint súlyos károk nem keletkeztek, és sérültekről sem tudni. A rengés epicentruma 2.61 kilométer mélyen volt a Nápolytól kilenc kilométerre északra található Flegrei mezők alatt. A földmozgást a Real Madrid küldöttségét elszállásoló hotelben is érezni lehetett, de a hatóságok szerint további rengések nem várhatók, így a történtek nem lesznek hatással a kedd esti mérkőzés lebonyolítására.


BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR
2. FORDULÓ
A-CSOPORT

21.00: Manchester United (angol)–Galatasaray (török) (Tv: Sport1)
21.00: FC Köbenhavn (dán)–Bayern München (német)
B-CSOPORT
21.00: Lens (francia)–Arsenal (angol)
21.00: PSV (holland)–Sevilla (spanyol)
C-CSOPORT
18.45: Union Berlin (német)–Braga (portugál) (Tv: Sport2)
21.00: Napoli (olasz)–Real Madrid (spanyol) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
D-CSOPORT
18.45: Salzburg (osztrák)–Real Sociedad (spanyol) (Tv: Sport1)
21.00: Internazionale (olasz)–Benfica (portugál) (Tv: Sport2)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik