BL: Nevetség tárgyává válunk Szlovákiában – a Slovan kapusa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.07.18. 18:43
A Slovan Bratislava kapusa szerint az egész idényben rajtuk fognak nevetni Szlovákiában, méghozzá jogosan amiatt, hogy a BL-selejtező első körében kiestek a montenegrói Szutjeszka Niksics ellenében.

„Nincs mit mentegetni. Újfent nevetség tárgyává válunk Szlovákiában. Egész évben rajtunk fognak nevetni. És megérdemelten” – idézi a parameter.sk Dominik Greifet.„Nincs mit mentegetni. Újfent nevetség tárgyává válunk Szlovákiában. Egész évben rajtunk fognak nevetni. És megérdemelten” – idézi a parameter.sk Dominik Greifet.

Mint ismert, a Slovan a 93. percig továbbjutásra állt Montenegróban, ám a Szutjeszka ekkor egyenlített, kiharcolta a hosszabbítást, majd tizenegyesekkel továbbjutott.

„Kizárólag magunknak köszönhetjük az egészet. A továbbjutásba került, hogy az utolsó pillanatokban figyelmetlenek voltunk. A hosszabbításban már inkább taktikai játék folyt, voltak kontráink, de nem használtuk ki őket. Azt mondják, hogy a tizenegyesek a szerencsén múlnak, viszont a hazaiak valóban jól végezték el őket, míg a mi játékosaink sikertelennek bizonyultak. Nagyon csalódottak vagyunk” – értékelt Martin Sevela, a nemzetközi kupaszereplést az Európa-ligában folytató Slovan vezetőedzője, akit a találkozó másnapján menesztettek a posztjáról.

Holman Dávid kezdett, a 71. percben, még 1–0-s vezetésnél lecserélte edzője, Guzmics Richárdot viszont nem nevezték a mérkőzésre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik