Sportrádió: Példát mutattunk lelkesedésből és munkabírásból – Németh Balázs

Vágólapra másolva!
2023.08.28. 11:12
null
Németh Balázs szerint mindenkinek leesett az álla a budapesti atlétikai világbajnokságtól (Fotó: Árvai Károly)
Németh Balázs, az atlétikai világbajnokság lebonyolításáért felelős Budapest 2023 Nonprofit Zrt. vezérigazgatója a Sportrádióban Risztov Évának és Lantos Gábornak foglalta össze a budapesti vb tanulságait.

 

„Több mint 400 ezer ember volt kilenc nap alatt és számomra ennél is fontosabb, hogy úgy mentek haza, hogy mosoly volt az arcukon. Leesett mindenkinek az álla és olyan élményt kapott, amire nem számított” – mondta Németh Balázs, aki hozzátette, hogy nem számított arra, hogy ekkora hangulat lesz.

A budapesti világbajnokság lebonyolításáért felelős Budapest 2023 Nonprofit Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy az első napos vihar okozta halasztás nagy stressz volt, majd a hőségriasztás okozott problémákat, de az önkénteseknek és a felkészültségnek hála nem volt semmilyen komolyabb probléma. „Példát mutattunk lelkesedésből és munkabírásból. Jó kémia alakult ki minden szervező bizottsági tag és a szervező bizottság vezetői között.” – mondta Németh Balázs. Továbbá megjegyezte, hogy sokat dolgoztak azon, hogy telt ház legyen, de a remek hangulat még őket is meglepte.

A teljes beszélgetést ide kattintva hallgathatja meg!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik