MU: Evra Monacóba mehet, Vidics a Milanba - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.29. 15:00
Rutinos védők hagyhatják el az angol bajnok Manchester United labdarúgócsapatát: sajtóhírek szerint Patrice Evra és Nemanja Vidics is klubot válthat. Előbbi visszatérhet a Monacóhoz, utóbbi az olasz élvonalbeli AC Milan futballistája lehet.

A Manchester United menedzsere, David Moyes volt csapatának (Everton) balhátvédjét, Leighton Bainest szeretné szerződtetni, az első ajánlatot visszautasította a liverpooli együttes. A Baines-ügylet nyilvánosságra hozása óta egyre többet pletykálnak arról, hogy az MU jelenlegi balhátvédje, Patrice Evra távozik a klubtól.

A 32 éves futballista az ESPN információi szerint már április közepe óta tárgyal volt klubjával, a Monacóval, amely szívesen látná soraiban a francia válogatott balbekket. Az ESPN úgy tudja, Nani is Evrával tarthat a francia Ligue 1 újoncához.

Olasz sajtóhírek szerint az AC Milan Nemanja Vidicset szeretné a soraiban tudni, a 31 éves középhátvéd a hírek szerint nem szerepel David Moyes elképzeléseiben. A szerb játékos az elmúlt időszakban térdsérülésekkel bajlódott, így kevesebb játéklehetőséghez jutott.

A Milannak szüksége van az erősítésre középhátvédposzton, ugyanis a Cristian Zapata, Bartosz Salamon, Jherson Vergara trió mellett a rutinos Philippe Mexes és Daniele Bonera áll rendelkezésre, a klubvezetők azonban akarnak még egy játékost. Vidics szerződése 2014 júniusában jár le, piaci értékét 20 millió euróra becsülik, ám ennél minden bizonnyal jóval olcsóbban válhat meg tőle a Manchester United.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik