A. Villa: ismét kiütötte magát, bajban a 19 éves tehetség

Vágólapra másolva!
2015.06.15. 15:55
null
Jól sikerült a buli Jack Grealish számára
Nem bír magával Jack Grealish, a Premier League-ben szereplő Aston Villa 19 esztendős játékosa. Az ír U21-es válogatottban is bemutatkozó középpályás spanyolországi nyaralásán annyira kiütötte magát, hogy a klub vezetősége találkozóra hívta.

 

Nem a mostani az első incidens Jack Grealish pályafutásában. A játékos még csak 19 esztendős, ám áprilisban az Aston Villa menedzsere, Tim Sherwood már figyelmeztette, miután olyan fotók kerültek napvilágra, amelyeken a fiatal tehetség éppen kéjgázt szívott.

A következő esetre nem kellett sokat várni. Grealish jelenleg Spanyolországban, a Kanári-szigeteken, Tenerifén tölti jól megérdemelt pihenőjét, és a képek tanúsága szerint alaposan ki is élvezi azt.

Az internetet elárasztották a fotók, amelyeken Grealish öntudatlan állapotban az utcán fekszik.

Klubja, az Aston Villa ki is adott egy közleményt az eset után: „Tisztában vagyunk a történtekkel, hamarosan találkozunk a játékossal, ám az ügyet csapaton belül kívánjuk elrendezni.”

Grealisht hatalmas tehetségként tartják számon. A Villa színeiben a 2014–2015-ös szezonban 24 tétmérkőzésen lépett pályára, és három gólpasszt adott.

Jól sikerült a buli Jack Grealish számára
Jól sikerült a buli Jack Grealish számára
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik