NFL: a négyszeres MVP Aaron Rodgers a New York Jetsben szeretne játszani

Vágólapra másolva!
2023.03.15. 21:22
null
Aaron Rodgers 18 évet töltött Green Bayben (Fotó: Getty Images)
A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) legértékesebb játékosának négyszer megválasztott Aaron Rodgers a New York Jetsben szeretné folytatni a pályafutását.

A 39 éves irányító erről egy szerdai rádióműsorban beszélt.

„Az a szándékom, hogy a Jetsben folytatom a pályafutásomat. A Packersnél többször is tudtomra adták, hogy tovább szeretnének lépni. Imádlak, Green Bay, köszönöm. Olyan szomorú vagyok, mint néhányan közületek, de még találkozunk!” – üzent az irányító a csapat vezetőségének és a szurkolóknak is.

Most a két klubon a sor, hogy megegyezzenek Rodgers csereértékéről, ugyanis a játékost élő szerződés köti a Packershöz, azaz csak akkor játszhat a Jetsben, ha elcserélik.

Rodgers 18 szezonjának mindegyikét a Green Bay Packersben töltötte, ez klubrekord. A csapattal egyszer, 2011-ben nyerte meg a Super Bowlt, míg az alapszakasz legjobbjának 2011-ben, 2014-ben, 2020-ban, valamint 2021-ben választották meg. Az alapszakaszban 5001 sikeres átadásból szerzett 475 touchdownnal és 59 055 passzolt yarddal segítette mostanáig az együttest.

A tengerentúli profi jégkorongbajnokságban (NHL) szereplő Winnipeg Jets humorosan jelezte, hogy szívesen várják csapatukban Rodgerst.


Ez az eladott labda volt az utolsó passza Green Bayben a négyszeres MVP Rodgersnek


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik