Húszan távoztak Győrből, saját nevelésű kölcsönjátékosok Felcsúton

Vágólapra másolva!
2015.02.24. 18:37
A labdarúgó NB I tavaszi rajtját felvezető sorozatunkban ezúttal a Lombard, Kecskemét, Győr, Puskás Akadémia négyessel foglalkozunk. Megvizsgáljuk, miben bízhatnak a bennmaradásért harcoló pápaiak, hogyan erősített az átigazolásokból kizárt KTE, kikre épülhet az újjáalakuló ETO és a magyar fiatalokat szerződtető felcsúti alakulat.

LOMBARD: FIATALÍTÁS ÉS GYORSÍTÁS, KENESEI TÁVOZOTT
LOMBARD: FIATALÍTÁS ÉS GYORSÍTÁS, KENESEI TÁVOZOTT

A három pontra a kieső helytől, a tizenkettedik pozícióban lévő Lombard Pápa háza táján nagy változások történtek az utóbbi időben. Először is az ősz folyamán kinevezték Lengyel Ferencet vezetőedzőnek, aki a Mátyus János (a szakember az újonc Nyíregyháza vezetőedzője lett) váratlan távozása utáni űrt érkezett betölteni. Az új edző nem titkoltan kijelentette, a téli átigazolási időszak alatt szeretné megfiatalítani, és felgyorsítani csapatát.

„A keretet mindenképpen szeretném átalakítani. Az ősz megmutatta a problémáinkat. Senkit sem akarok megbántani, de megítélésem szerint a mostani Lombard Pápa egyrészt kissé öreg, másrészt pedig lassú. Ezen változtatni kell, szeretnénk fiatalítani és gyorsítani a csapatot. Ez előrevetíti, hogy lesznek távozók, illetve természetesen érkezők is a keretben” – mondta januárban Lengyel Ferenc, a sárga-feketék vezetőedzője.

Alighanem ennek következményeként is távozott az NB II-ben szereplő Vasashoz a rutinos Kenesei Krisztián és a román Andrei Florean, de a klub nem gördít akadályt a szlovák Marián Sluka távozása elé sem.

SZAVAZÁS

Ön szerint hányadik helyen zárja a szezont a Lombard?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Az érkezők oldalán már sokkal népesebb táborról számolhatunk be, köszönhetően az ETO-nak. A győriektől kölcsönbe érkező különítmény legnagyobb fogása a védő Völgyi Dániel és a középpályás Stieber András lehet, akik sokat tehetnek azért, hogy a bajnokság végeztével is bennmaradást érő pozícióban maradjanak a pápaiak.

Sokat tehet az ügy érdekében a korábbi kecskeméti kedvenc, a Debrecennel bajnokságot is nyerő kameruni támadó, Yannick Mbengono, aki Thaiföldről tér vissza hazánk élvonalába. Továbbá a korábban a csapatban már futballozó szenegáli-szlovák Mouhamadou Seye is erősítést jelenthet a Lombard támadósorában, így kijelenthetjük, hogy Lengyel Ferenc csapata megújulva és megerősödve vág neki a tavasznak. Az már másik kérdés, hogy milyen formában…

Lombard: „Megy az idő, egyre nehezebb a dolgunk” (február eleji riportunk)

A pápaiak ugyanis első öt felkészülési meccsükön veretlenek maradtak (legyőzték az Ajkát, a ZTE-t, a román harmadosztályban szereplő Sepsiszentgyörgyöt, ikszeltek a Sopronnal és a Honvéddal), utána viszont háromszor is kikaptak (a Kaposvártól, a Fraditól és a szlovák másodosztályú Slovan Duslo Salától).

A TAVASZI PROGRAM. A Lombard sorsolása abból a szempontból szerencsésnek mondható, hogy közvetlen riválisait kivétel nélkül hazai pályán fogadja, vagyis a Dunaújvárossal, a Haladással és a Péccsel is Pápán játszik. A Ferencvárossal már nem találkozik, ahogy a listavezető Videotonnal sem. Ugyanakkor hétszer szerepel idegenben és csak hatszor otthon. Ráadásul vendégként többségében felsőházi csapatokhoz utazik, így az MTK-hoz, az Újpesthez, a DVTK-hoz és a Debrecenhez is.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL
Érkezők: Euloge Ahodikpe (togói-francia, szabadon igazolható, legutóbb al-Taavun – Szaúd-Arábia), Eisenberger Tamás (Siófok), Juhász Dániel (BKV Előre), Mehmet Kalender (török-magyar, legutóbb Kayserispor – Törökország), Alekszandar Randjelovics (szerb, Sun Pegasus – Hongkong, szabadon igazolható), Mouhamadou Seye (szenegáli-szlovák, Dukla Banská Bystrica – Szlovákia), Yannick Mbengono (kameruni, Krabi FC – Thaiföld)
Kölcsönbe érkezők: Illés Dávid (Győri ETO), Pongrácz Viktor (Győri ETO), Stieber András (Győri ETO), Vankó Imre (Győri ETO), Völgyi Dániel (Győri ETO)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Faggyas Milán (szabadon igazolható), Andrei Florean (román), Benkő Krisztián (SZTK), Kenesei Krisztián (Vasas, szabadon igazolható volt), Tóth Gábor (Szeged 2011, szabadon igazolható volt)
Kölcsönbe távozók:Markek Tamás (Rákosmente KSK)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Marián Sluka (szlovák)

KECSKEMÉTI TE: A KIZÁRÁS ELLENÉRE ÉRKEZŐK, CSATÁRT KERESNEK


Sokáig azt gondoltuk, hogy a Kecskeméti TE a szabályok értelmében maximum gyengülhet a téli szünetet követően, ugyanis a klubot egy hónapra kizárták az átigazolásból, miután nem tett eleget a Vukasin Poleksziccsel szemben fennálló pénzügyi kötelezettségének. Ám ismét naivak voltunk, és a KTE megtalálta azt a megoldást, hogyan tud mégis igazolni az, akit kizártak.

SZAVAZÁS

Ön szerint hányadik helyen zárja a szezont a KTE?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Így annak ellenére, hogy a távozó labdarúgók között meghatározó játékosok is akadtak (Balázs Zsolt, Varga Róbert, Botka Endre), nem állíthatjuk határozottan, hogy nagyon meggyengült Bekő Balázs vezetőedző csapata. A legnagyobb problémát, mint szinte minden magyar profi klubnál, a támadószekció jelenti a szakembernek, ugyanis a Paksra távozó Balázs Zsoltot úgy kellene pótolnia, hogy a télen még nem igazolt csatárt. A klub vezetői is tudják ezt, így erre a posztra terveznek erősítést: a korábban Mezőkövesden futballozó kameruni George Menougongot szemelték ki megoldásként.

A többi csapatrész erősödött, de hogy a Szerbiából jött ismeretlen légiósok mekkora erősítést jelentenek, nehéz megtippelni, mint ahogy azt is, hogy a saját nevelésű fiatalok, akikhez előszeretettel nyúlnak Kecskeméten, tudnak-e kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtani az NB I-ben. A DVSC-Tevától érkező korábbi bajnok Nagy Zoltán már más kategória, ő rutinjánál fogva is biztosan erősítést jelent a csapat jobb szárnyán.

KTE: Bebeto „társat” keres, a legmagasabb lesz a befutó?

Mindentől függetlenül, a kecskemétiek tizenegy pont távolságból néznek vissza a már kieső helyen szerénykedő csapatokra, így nyugodtan készülhettek a tavasz fennmaradó tizenhárom fordulójára. A KTE várhatóan továbbra is a masszívan védekező, nehezen legyőzhető csapatok közé fog tartozni, egyetlen kérdés talán az marad, hogyan alakul a nyáron lejáró szerződésű fiatal vezetőedző, Bekő Balázs jövője – ezt nagyban meghatározhatja a KTE tavaszi szereplése.

A felkészülés nem sikerült kimondottan jól, de rosszul sem. A tíz téli meccséből ötöt elveszített a csapat, de egy döntetlen mellett négyszer nyert, és a legyőzöttek között két, a tabellán előrébb álló gárda is található: a Puskás Akadémia és a Paks.

A TAVASZI PROGRAM. A KTE számára nem kis nehézséget jelent a tavasszal, hogy a 13 meccsből nyolcat játszik idegenben, utazik például a listavezető Videotonhoz és a 2. helyen telelő MTK-hoz is (Kispestre). A kecskemétiek tavaszi szezonját nagyban meghatározza, hogy mire megy hazai pályán a papíron könnyebb ellenfelekkel szemben, vagyis mit játszik a Pápával, a Péccsel vagy éppen a Pakssal.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KECSKEMÉTI TE-NÉL
Érkezők: Kovács Dániel (szabadon igazolható volt), Nagy Zoltán (DVSC), Sztefan Radoja (szerb, FK Bacska Palanka – Szerbia, szabadon igazolható volt), Nebojsa Szkopljak (szerb, Proleter Novi Szad – Szerbia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Goncalves Almeida Ribas Ericson (brazil), George Menougong (kameruni, Mezőkövesd, szabadon igazolható)
Távozók: Balázs Zsolt (Paks), Darko Pavicsevics (montenegrói, szabadon igazolható), Varga Róbert (Gyirmót)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Botka Endre (Bp. Honvéd)
Távozhatnak:
A KECSKEMÉTI TE TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: január 12.
Edzőtábor:
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Január 21. (Szolnok): Szolnoki MÁV–KTE 4–3 (Csillag, Gyagya, Balázs Zs.)
Január 24.: KTE–Puskás Akadémia 2–0 (Bebeto, Vukaszovics 11-esből)
Január 28.: KTE–Cegléd 0–1
Január 31.: KTE–Békéscsaba 0–1
Február 3. (Paks): PaksKTE 0–1 (Laczkó)
Február 5.: KTE–Szeged 0–0
Február 7.: KTE–Siófok 1–0 (Csillag)
Február 12. (Népliget): Ferencváros–KTE 3–1 (Radoja)
Február 14.: KTE–Szpartak Szubotica (Szabadka; szerbiai) 2–3 (Radoja, Szkopljak)
Február 21. (Budaörs, 45 p): Budaörs–KTE 1–4 (Kitl, Bebeto, Szavics, Karan)
Február 21. (Budaörs, 45 p): Vác–KTE 0–1 (Bebeto)

Miriuta László kezei alatt alaposan átalakult a télen az ETO
Miriuta László kezei alatt alaposan átalakult a télen az ETO

ETO: HÚSZAN TÁVOZTAK, MIRIUTA ÚJ GYŐRT ÉPÍT

A Győri ETO-nál a román sajtóban megjövendölt nagy kolozsvári bevásárlás elmaradt – csak Dan Bucsa érkezett az erdélyi városból, de ő sem Miriuta László korábbi csapatától, a CFR-től –, de a csapat jelentősen átalakult.

SZAVAZÁS

Ön szerint hányadik helyen zárja a szezont a Győri ETO?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A kölcsönadott játékosokkal együtt összesen húszan távoztak (jelentős részük utánpótláskorú), de ebből csak Michal Svec és Varga Roland számított az ősszel is fontos láncszemnek, illetve valamivel korábbról Völgyi Dániel.

Az érkezési oldalon kivétel nélkül nálunk ismeretlen légiósok szerepelnek. Egyelőre nehéz megjósolni, hogy mit várhatunk a macedón Vladica Brdarovszki, a Dinamo Zagrebtől jövő argentin Luis Ibánez (mindketten védők), a román Bucsa (védekező középpályás), a hozzá hasonlóan Romániából érkező kameruni Njongo Priso és a Sevillát is megjáró bosnyák Miroslav Stevanovic (utóbbiak támadó középpályások) alkotta társaságtól. Az azonban elsősorban tőlük, illetve az ő szerződtetésüket javasló Miriuta Lászlótól függ, hogyan alakul az ETO jövője, legalábbis rövid távon biztosan.

ETO – „Győrben jobbak a feltételek, mint Kolozsváron” (januári riportunk)

A felkészülési meccsek alapján bizakodhatnak a szurkolók, úgy tűnik, egyre jobban összeérik a csapat. A kilenc edzőmérkőzéséből csak kettőt veszített el az ETO (a Partizannal szembeni 0–4 volt a mélypont) három döntetlen és négy győzelem mellett. Utolsó két találkozóján két, hazájában élcsapatnak számító gárda, a bolgár Liteksz és a szlovák bajnoki címvédő, pozsonyi Slovan ellen is győzött. Az új szerzemények közül eddig Stevanovic és Priso szerzett gólt. A téli időszak legeredményesebbje Priskin Tamás volt négy találattal, és egy van egy gólja Koltai Tamásnak is. A középpályás látszólag túl van korábbi, sérülésektől terhelt időszakán, és nagy erőssége lehet Miriuta csapatának, amely a 9. helyről kezdi a tavaszi szezont, méghozzá rögtön rangadóval a Videoton ellen.

A TAVASZI PROGRAM. A Győri ETO a tavasszal hatszor játszik otthon, hétszer idegenben. Ugyanakkor hazai pályán a Videotont leszámítva gyengébb csapatokkal találkozik. A bennmaradásért küzdő csapatok közül a Pápát, a Nyíregyházát, a Haladást és a Pécset is fogadja. Ugyanakkor nem ígérkezik könnyűnek a Fradi, az MTK, az Újpest, a Diósgyőr és a Debrecen elleni vendégjáték sem.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO-NÁL
Érkezők: Vladica Brdarovszki (macedón, Peliszter – Macedónia), Dan Bucsa (román, Universitatea Cluj – Románia, szabadon igazolható volt), Luis Ibánez (argentin-horvát, Dinamo Zagreb – Horvátország), Njongo Priso (kameruni, Petrolul Ploiesti – Románia, szabadon igazolható volt), Miroslav Stevanovic (bosnyák, szabadon igazolható volt, legutóbb Sevilla, kölcsönben Deportivo Alavés – Spanyolország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Horváth Dániel, Nagy Ádám, Németh Bence, Szabó Levente, Tóth Dávid

Kiszemeltek:

Távozók: Valentin Babic (horvát, szabadon igazolható), Bénes László (szlovákiai, MSK Zilina – Szlovákia), Dudás Ádám (Haladás), Leandro Martínez (olasz-argentin, Haladás), Lenzsér Bence (Paks), Mihai Nicorec (román, szabadon igazolható),Sváb Dániel (Mezőkövesd, szabadon igazolható volt), Michal Svec (cseh, szabadon igazolható), Takács Ákos (befejezte pályafutását), Varga Roland (Ferencváros), Rafe Wolfe (jamaicai, Dunaújváros)
Kölcsönbe távozók: Nemanja Andrics (szerb, Újpest), Csató Martin (Siófok), Farkas Zoltán (Cegléd), Illés Dávid (Lombard Pápa), Medgyes Sinan (szlovákiai, OFC Gabcíkovo, Bős – Szlovákia) Pongrácz Viktor (Lombard Pápa), Stieber András (Lombard Pápa), Vankó Imre (Lombard Pápa), Völgyi Dániel (Lombard Pápa)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Milos Kocics (szerb),Lazar Sztanisics (szerb)
A GYŐRI ETO TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: január 12.
Edzőtábor: Törökország (Belek), február 6–18.
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
A GYŐRI ETO FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
Január 28.: Győri ETO–FK DAC 1904 (Dunaszerdahely; szlovákiai) 1–1 (Koltai)
Január 31.: Győri ETO–1. FC Slovácko (cseh) 1–0 (Priskin)
Február 3.: Győri ETO–OFC Gabcíkovo (Bős; szlovákiai III.) 1–0 (Stevanovic)
Február 8. (Belek): Győri ETO–Vojvodina (Újvidék; szerb) 0–0
Február 11. (Belek): Győri ETO–Maribor (szlovén) 2–3 (Priskin 2)
Február 13. (Belek): Győri ETO–Partizan Beograd (szerb) 0–4
Február 15. (Lara): Győri ETO–FK Minszk (fehérorosz) 2–2 (Priso, Rudolf)
Február 17. (Lara): Győri ETO–Liteksz Lovecs (bolgár) 3–2 (Priskin, Windecker, Pátkai)
Február 21.: Győri ETO–Slovan Bratislava (Pozsony; szlovák) 1–0 (Pátkai)

PUSKÁS AFC: KORÁBBI AKADÉMISTÁK TÉRTEK VISSZA – IGAZ, CSAK KÖLCSÖNBE

A 8. helyen telelt a Puskás Akadémia FC, és úgy tűnik, lényegesen nyugodtabb tavasz elé néz, mint egy esztendővel ezelőtt. 2014 első felében ugyanis az újonc sokáig a kiesés elkerüléséért harcolt, s csak az utolsó előtti fordulóban vált biztossá, hogy meghosszabbítja NB I-es tagságát.

Most viszont sokkal jobban áll, hiszen az őszi szezonban 13 ponttal gyűjtött többet a már kieső helyen szerénykedő Haladásnál, így – hacsak valami óriási fordulat nem történik – nem lesznek gondjai, nyugodtan építheti csapatát Benczés Miklós vezetőedző.

SZAVAZÁS

Ön szerint hányadik helyen zárja a szezont a PAFC?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Sok bírálat éri a PAFC-ot, hogy miért nem az akadémistákra épít, miért kell idősebb, rutinosabb, jelentős NB I-es múltú játékosokat vagy éppen légiósokat igazolnia, amikor ott vannak a tehetségesnek mondott fiatalok. Nyilván a tanintézmény és a klub vezetői lennének a legboldogabbak, ha csupa akadémista alkotná a felnőttegyüttest, de a PAFC szakemberei pontosan tudják, hogy most (és még egy ideig) nem állhatnak ki egy-egy élvonalbeli bajnoki mérkőzésre úgy, hogy 18 akadémistát neveznek be a találkozóra. Ha már másfél évvel ezelőtt sikerült feljutni a legmagasabb osztályba, akkor ott is szeretne maradni a csapat, s e cél eléréséhez kellenek a rutinosabb játékosok is.

A magyar Scholes a Vidiért dolgozik a Puskás Akadémiánál

A téli szünetben a már a válogatottban is bemutatkozó, s több mint száz élvonalbeli mérkőzésen pályára lépő Fiola Attilát szerezte meg Paksról a klub, vele mindenképpen erősödik a PAFC, de – a korábbi átigazolási időszakokkal ellentétben – rajta kívül nem szerződtetett rutinos labdarúgót a felcsúti együttes (sőt elment Czvitkovics Péter és Gohér Gergő), illetve légióst sem, a külföldiek száma Sztefan Denkovics és Marin Ljubicic távozása után kettővel csökkent.

Mivel nyugodtabb tavasz elé néz az együttes, kevesebb kockázattal jár a fiatalok beépítése, mint abban az időszakban, amikor a kiesés ellen menekült a csapat. Ezért várható, hogy a megszokottnál több akadémista kap szerepet a PAFC-ban, ezt jelzi az is, hogy három korábbi játékos – Kleinheisler László, Nagy Zsolt és Zsótér Donát –visszatért Fehérvárról. Igaz, hogy csak kölcsönbe jöttek, de alighanem lényegesen több lehetőséget kapnak Felcsúton, mint amennyit kaptak volna az őket kölcsönadó Videotonnál.

A Puskás AFC tíz felkészülési mérkőzést játszott a télen (az NB I-es ellenfelek közül a KTE-től kikapott, az Újpestet legyőzte), és február közepén Spanyolországban edzőtáborozott, ahol ukrán, norvég, brazil és spanyol csapat ellen is felmérhette, hol tart a felkészülésben. A főpróbának is tekinthető utolsó meccsét megnyerte a gárda (a spanyol harmadosztályú Marbella ellen), ha nem babonásak a felcsútiak, akkor nem bánják, hogy jól sikerült ez a főpróba…

A TAVASZI PROGRAM. A Puskás AFC a tavasz folyamán hétszer játszik hazai környezetben és hatszor idegenben. A nyitányon a Debrecent fogadja, majd a Pancho Arénába látogat a Honvéd, a Videoton, a Ferencváros, a Nyíregyháza, a Kecskemét és az Újpest – azaz a felcsútiak három nagy múltú fővárosi csapatot is vendégül látnak. Idegenben a Pakssal, a Pápával, a Dunaújvárossal, a Győrrel, az MTK-val és a Haladással mérkőzik meg a csapat, a DVTK-val és a PMFC-vel már nem találkozik ebben a bajnoki szezonban.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL
Érkezők: Fiola Attila (Paks)
Kölcsönbe érkezők: Kleinheisler László (Videoton), Nagy Zsolt (Videoton), Zsótér Donát (Videoton, legutóbb Dunaújváros kölcsönben)
Kölcsönből visszatérők:
Barcsay Márk (Csákvár)
Az utánpótlásból felkerültek:
Koronczi Bence, Zima Ádám
Kiszemeltek:
Távozók: Czvitkovics Péter (Vasas), Sztefan Denkovics (montenegrói, Zawisza Bydgoszcz – Lengyelország), Gohér Gergő (Soroksár), Marin Ljubicic (horvát, DAC – Szlovákia)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Papp Máté (Videoton, onnan Dunaújváros, kölcsönbe)
Távozhatnak:
A PUSKÁS AKADÉMIA FC TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: január 12.
Edzőtábor: Spanyolország (Marbella), február 9–19.
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Január 21.: Puskás Akadémia–Cegléd 3–2 (öngól, Tischler, Lencse)
Január 24. (Kecskemét): KTE–Puskás Akadémia 2–0
Január 28. (Mezőkövesd): Mezőkövesd–Puskás Akadémia 0–2 (Hudák, Barcsay)
Január 31.: Puskás Akadémia–Siófok 3–0 (Tischler, Lencse 2)
Február 4.: Puskás Akadémia–Újpest 1–0 (Lencse)
Február 7. (Illovszky-stadion): Vasas–Puskás Akadémia 2–0
Február 11. (Marbella): Dinamo Kijev (ukrán)–Puskás Akadémia 2–0
Február 12. (Marbella): Haugesund (norvég)–Puskás Akadémia 1–2 (Lencse, Zsótér)
Február 16. (Marbella, 2x35 perc): Atlético PR (brazil)–Puskás Akadémia 0–0

Február 18. (Marbella): UD Marbella (spanyol III.)–Puskás Akadémia 0–2 (Vaszicsku, Harsányi)


LABDARÚGÓ NB I, 18. FORDULÓ
Időpont Mérkőzés (Tv) Játékvezető
Február 27., péntek
19.00 MTK Budapest–Paksi FC (Tv: Duna Tv) Andó-Szabó Sándor
Február 28., szombat
14.00 Szombathelyi Haladás–Diósgyőri VTK (Tv: Duna Tv) Szabó Zsolt
16.00 Puskás Akadémia FC–Debreceni VSC-Teva (Tv: Sport1) Pintér Csaba
16.00 Nyíregyháza Spartacus–Budapest Honvéd Bognár Tamás
16.00 Kecskeméti TE–Lombard Pápa Erdős József
18.30 Újpest FC–Pécsi MFC (Tv: Sport1) Fábián Mihály
Március 1., vasárnap
16.30 Győri ETO FC–Videoton (Tv: Duna Tv) Farkas Ádám
18.30 Dunaújváros PASE–Ferencváros (Tv: Sport2) Solymosi Péter


AZ ÁLLÁS
1. Videoton FC 17 14 2 1 40– 6 +34 44
2. MTK Budapest 17 12 5 25–17 +8 36
3. Diósgyőri VTK 17 9 5 3 27–19 +8 32
4. Debreceni VSC-Teva 17 9 4 4 26–12 +14 31
5. Ferencvárosi TC 17 9 4 4 26–15 +11 31
6. Paksi FC 17 7 7 3 26–14 +12 28
7. Újpest FC 17 7 7 3 16–12 +4 28
8. Puskás Akadémia FC 17 7 3 7 19–20 –1 24
9. Győri ETO FC 17 6 5 6 25–21 +4 23
10. Kecskeméti TE 17 6 4 7 18–21 –3 22
11. Nyíregyháza Spartacus FC 17 4 3 10 18–27 –9 15
12. Lombard Pápa FC 17 3 5 9 8–29 –21 14
13. Budapest Honvéd 17 3 4 10 12–22 –10 13
14. Dunaújváros PASE 17 3 5 9 15–32 –17 13
15. Szombathelyi Haladás 17 3 2 12 8–24 –16 11
16. Pécsi MFC 17 2 4 11 16–34 –18 10
* A Dunaújvárostól 1 pont levonva
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik