Felkészülés: ötgólos meccsen nyert a Puskás Akadémia

Vágólapra másolva!
2015.01.21. 16:50
A Puskás Akadémia NB I-es labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3–2-re legyőzte a másodosztályú Ceglédet.

A felcsútiak honlapjának beszámolója szerint Benczés Miklós vezetőedző mindenkinek játéklehetőséget adott, aki bevethető volt. A négy új igazolás közül kettő, Kleinheisler László és Fiola Attila, az NB I-es kerethez tartozó fiatalok közül Sallai Roland és Spandler Csaba kapott helyet a kezdőben. Az újak közül Zsótér Donát betegség, Nagy Zsolt térd sérülés miatt nem tudott részt venni a találkozón.

„Elsőre nem volt rossz. Nyilván felütötték a fejüket olyan hibák, amikből le kell vonnunk a megfelelő következtetéseket a jövőre nézve. A felkészülésnek azon szakaszában járunk, amikor inkább a fizikai felkészítésen van a hangsúly. Ennek a meccsnek is ez volt az egyik célja. Összességében elégedett voltam a játékosaimmal. Két akadémista is játéklehetőséget kapott, aki egyébként nem az NB I-es keret tagjai. Örülök, hogy nem megilletődve futballoztak" – értékelt Benczés.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Puskás Akadémia FC–Ceglédi VSE 3–2 (2–1)
Felcsút
, 70 néző. Vezette: Kovács J. Zoltán
Puskás Akadémia: Danilovics (Hajdúch) – Szélesi (Koronczi), Vaszicsku (Tar), Kelic Tamás M.), Spandler (Fabio) – Fiola (Gohér), Kleinheisler (Szakály D.), Polonkai (Mészáros D.), Sallai R. (Hudák) – Tischler (Harsányi), Lencse (Péter B.).
Cegléd: Tóth Z. (Aszódi) – Oláh M., Urbán P. (Szabó M.,), Farkas I., Pesti (Pantovics) – Vattai (Farkas Z), Nagy V. (Viniczai V.), Koós (László), Szabó D. (Alex) – Kovács D. (Markó), Balogh M. (Kormos)
G: Farkas I. (öngól), Tischler, Lencse ill. Koós, Kormos

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik